PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 O kadar uzun süredir oynamıyorsan takımın inactive olabilir, atmışlarsa geri dönüş beleş zaten, yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 takımı olsa da ne farkeder ki ? takımı olanları geçirmiyolar gibisinden bir durum var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Evet beni bu yüzden geçirmediler, attıkları mailde de yazıyor zaten. Rated takımınız oldugu için sizi savurmadık, isterseniz takımdan çıkıp bedava kendiniz geçebilirsiniz zart zurt diye. Üstüne bana bedavaya West transferi de gelmiş, tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 iyimiş, bu kadar titiz olcaklarını düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 PastorOfMuppets said: Evet beni bu yüzden geçirmediler, attıkları mailde de yazıyor zaten. Rated takımınız oldugu için sizi savurmadık, isterseniz takımdan çıkıp bedava kendiniz geçebilirsiniz zart zurt diye. Üstüne bana bedavaya West transferi de gelmiş, tertemiz. weste geç o zaman. ben de geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 PastorOfMuppets said: O kadar uzun süredir oynamıyorsan takımın inactive olabilir, atmışlarsa geri dönüş beleş zaten, yardır.takım benim üzerime değil elemanlar oynuyor sürekli. lakin şu an nete girdiğim tarih öncesi cihaza client yüklemekle uğraşmak istemiyorum beleş transfer verdilerse 5 güne kalkmaz herhalde döndüğüm vakit açabilirim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kriz geçirmeden önce aktarım yapayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Beleş transferi kullanabilmek için zaman sınırı vardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 zaman sınırı 2 hafta değil mi? 2 hafta olmadı açılması sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Kaede said: PastorOfMuppets said: Evet beni bu yüzden geçirmediler, attıkları mailde de yazıyor zaten. Rated takımınız oldugu için sizi savurmadık, isterseniz takımdan çıkıp bedava kendiniz geçebilirsiniz zart zurt diye. Üstüne bana bedavaya West transferi de gelmiş, tertemiz. weste geç o zaman. ben de geliyorum Sen East'e geleceksen geçmiyim abi. East'te toplanalım, sadece sen Aras kenshin oradasınız diye gelicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Atmadılar diye seviniyorum ama hala atabilirler mi? Her oyuna girdiğimde aynı korku. Gerçi eastteki karakteri attılar 2 tane birden atmazlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yok artık atmazlar senin talepte bulunman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 PastorOfMuppets said: Kaede said: PastorOfMuppets said: Evet beni bu yüzden geçirmediler, attıkları mailde de yazıyor zaten. Rated takımınız oldugu için sizi savurmadık, isterseniz takımdan çıkıp bedava kendiniz geçebilirsiniz zart zurt diye. Üstüne bana bedavaya West transferi de gelmiş, tertemiz. weste geç o zaman. ben de geliyorum Sen East'e geleceksen geçmiyim abi. East'te toplanalım, sadece sen Aras kenshin oradasınız diye gelicektim. geç şu west e be öff kurwa larla ru larla oyun oynuyosun hala drama yapıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ne zamandır girmiyordum bugün arkadaş gel bir el atalım dedi girdim. weste geri geçene kadar kör oluyordum çeviri yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 şu transfer muhabbeti ayın kaçına kadardı? bi ara girip tekrar weste alayım main account'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 5 Ekim son gün. Ben bugünden açtım ticket :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 KenshinHimura said: PastorOfMuppets said: Kaede said: PastorOfMuppets said: Evet beni bu yüzden geçirmediler, attıkları mailde de yazıyor zaten. Rated takımınız oldugu için sizi savurmadık, isterseniz takımdan çıkıp bedava kendiniz geçebilirsiniz zart zurt diye. Üstüne bana bedavaya West transferi de gelmiş, tertemiz. weste geç o zaman. ben de geliyorum Sen East'e geleceksen geçmiyim abi. East'te toplanalım, sadece sen Aras kenshin oradasınız diye gelicektim. geç şu west e be öff kurwa larla ru larla oyun oynuyosun hala drama yapıosun weste gelirseniz dönerim lol'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 derken beni türkiye serverına atmış kendi kafasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 selamlar, ortalama üstü bir oyuncu olarak tek başıma oynamaktan çok sıkıldım. haftada 4-5 gün iş çıkışı akşamları kafa dağıtmak için lol oynuyorum. skype üzerinden hem sohbet muhabbet çevirebileceğim, hem de kordineli ve mantıklı oyunlar çevirebileceğim arkadaşlar arıyorum. bu arada 31 yaşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Vingthor said: derken beni türkiye serverına atmış kendi kafasından geri dön ip boostla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Tron said: selamlar, ortalama üstü bir oyuncu olarak tek başıma oynamaktan çok sıkıldım. haftada 4-5 gün iş çıkışı akşamları kafa dağıtmak için lol oynuyorum. skype üzerinden hem sohbet muhabbet çevirebileceğim, hem de kordineli ve mantıklı oyunlar çevirebileceğim arkadaşlar arıyorum. bu arada 31 yaşındayım. sahilde uzun yürüyüşler falanda sever misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Vingthor said: KenshinHimura said: PastorOfMuppets said: Kaede said: PastorOfMuppets said: Evet beni bu yüzden geçirmediler, attıkları mailde de yazıyor zaten. Rated takımınız oldugu için sizi savurmadık, isterseniz takımdan çıkıp bedava kendiniz geçebilirsiniz zart zurt diye. Üstüne bana bedavaya West transferi de gelmiş, tertemiz. weste geç o zaman. ben de geliyorum Sen East'e geleceksen geçmiyim abi. East'te toplanalım, sadece sen Aras kenshin oradasınız diye gelicektim. geç şu west e be öff kurwa larla ru larla oyun oynuyosun hala drama yapıosun weste gelirseniz dönerim lol'e. Tamam madem go go west. Aras sırf geçen verdiğin spoilerdan gönlünü alayım diye geliyorum ha. Tekrar pardon bu arada, valla aklıma gelmedi, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Fin said: sahilde uzun yürüyüşler falanda sever misin ? bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 argustance argustr bunlar summoner ekleyin genelde pek girmiyorum bu aralar mop falan support oynuyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Çoğunlukla solo, akşamları da arkadaşlar olduğu zaman 3-5 oyun atıyorum ve inanılmaz bir gece&gündüz farkı var bu oyunda. İstisnalar çıkıyor fakat gündüz sessiz, minimum hakaret ve nispeten daha kolay olurken akşamları oyunların zorluk derecesiyle beraber çok konuşan, iki kelimesinden biri noob ya da retard olan dingiller doluyor. ilk 5 dakikada 0/4 başlamış karthus mavi buff için kendini yırtıyor ama farkında değil ki buff'ı versem karşı takımın mid champ'e verecek 30 sn. sonra. Level 30'da da böyle mi bu ? Dota 2 community'si bundan farklı olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar