kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ankara'da olursa iyi olur, elden almak istiyorum. ses kalitesi olarak net olsa yeter fazla ses çıkarmasına gerek yok, şarkı geçişleri hızlı olsun ekranlı ekransız farketmez. 100 tl veririm çok beğenirsem 150 de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-nwz-w262-2gb-walkman-takilabilir-mp3-player/productDetails.aspx?productId=bd131773&categoryId=9181 Bunlardan al devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 dünya da alınabilir bir tane mp3 player var o da sansa serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 abi 100-150verceksen git 0 al bulursun güzel bisey 2. el ne gerek var okadar paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 senko said: dünya da alınabilir bir tane mp3 player var o da sansa serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 senko said: dünya da alınabilir bir tane mp3 player var o da sansa serisi approved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Legenden said: http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-nwz-w262-2gb-walkman-takilabilir-mp3-player/productDetails.aspx?productId=bd131773&categoryId=9181 Bunlardan al devam et bunu alıcam sanırım çohoş. bir de sansa serisine bakıyım o neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sony buyuk hata, sansa clip + ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bende bi tane sansa var, patiden almıştım. hatta kharon'dan aldım sanırım. ama arkasındaki kıskaç (artık ne deniyo ona :D) kırık ister misin bilmem ama ilgilenirsen bi mesaj at :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ben hic sansa satmadim ya, sattim mi? bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bu sansa'yı netten alabileceğim bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/sandisk-sansa-clip-kucuk-canavar-56848068 bu işimi görür mü baya ucuzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bu eski sansa. sansa clip + olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sansa ile sansa+ arasında öyle çok bi fark mı var ki? bende de eskisi var, ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 kablo olduktan sonra işin içinde ............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sony akar bence ya herkes iyi yorumlar yapmış, aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 KHaRoN said: ben hic sansa satmadim ya, sattim mi? bilmiyorum. GERGE ile karıştırmışım, pardon. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 KHaRoN said: sony buyuk hata, sansa clip + ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 kzpmaza said: sony akar bence ya herkes iyi yorumlar yapmış, aldım gitti. Aklın yolu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Almadıysan hala, Zune Halo Edition var bende, pek kullanmıyorum artık, 30gb hddsi falan var, ses kalitesi de iyi. Patiden 100'e almıştım 80'e veririm. http://www.techshout.com/images/zune-halo-military.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bende sansa var ilk jenerasyon sanırım 4GB (ortası yuvarlak olan) bu zune için değiştirilir mi? iriver h10 vardı bende. tuğla kadar olmasına rağmen bozulmasaydı onu kullanırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 unideyken NW-E005 almıştım sonynin, 5+ sene oldu hala kullanıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 deadwoll said: Almadıysan hala, Zune Halo Edition var bende, pek kullanmıyorum artık, 30gb hddsi falan var, ses kalitesi de iyi. Patiden 100'e almıştım 80'e veririm. http://www.techshout.com/images/zune-halo-military.jpg aldım valla deadwoll, almasaydım seninkini alırdım kesin. legenden'ın önerdiği ikinci mesajdaki sony'i aldım. az önce elime ulaştı almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim müthiş alet. edit: legenden'a da teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Beğendiğine sevindim. Bende teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar