Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 makinada istediğim bir port dışında bütün portları kapatmak istiyorum, win server 2003 de , bu tarz bi ayarı nasıl yapabilirim, birde önerdiğiniz sunucu makinası için bir firewall varmı olabilecek saldırılara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 çok firewall kullanmadım ben bi eudemon serisinden bi kaç tane kullandım bir de secospace usg 2000 kullandım. secospace'ler daha başarılıydı sanki, hem kullanımı daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 yok donanım olarak değil yazılım olarak sormuştum firewall port ayarlarını bilen yokmu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://support.microsoft.com/kb/813878 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar