Ceday Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 simdi bu büyü neyin nesidir tam olarak? aoe mi yoksa fire spear türü bi büyü mü? daha cok solo da mı party de mi kullanılıyor? bu scrolla para verip almak mı lazım, yoksa o parayı güzel bi staffa ı harcamak lazımdır?? 7milyona satıyorlar, belki biraz daha ucuza da bulunabilir, bilmiyorum. Bende glacier blast var 11e satılıyor rahat sanırım. Napsam, fikri olan??
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 aoe idi doğru hatırlıyorsam. paran varsa al bence. ama kazık yeme sakın. 3-4m'a satıyorlardı zamanında. server'ını bilemiyorum tabii.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Quanzi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Fireball un büyük versiyonu. 7m bulabilirsen şanslısın, 10m den başlıyor fiyatları.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 7 milyona 2 yerde gördüm ama cashim yok :) glacier blast scroll var o kadar.. 11m e satıyorum o zaman scrollu..
Quanzi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Galcier ve thunder blast scrolları 7-8m standard. 7m e satan kişinin ismini verirmisin ben alayım ikisinide.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) [Bu mesaj Quanzi tarafından 18 Ekim 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ahah cok güzel soru tebrik ediyorum. tabi ben aynı yere gidince adamı normal vendor gibi aynı yerde bulabilecegimi düşünüyorum :) isim falan almadım walla, artık denk gelirsek bi dahaki sefere..
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hangi server bu? 7m-10m filan?[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ares1 de idi. Ancak öle denk geldi demek ki, suan gördüklerim cok daha pahalı..
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 vay be. biz e-games'in kıymetini bilememişiz :)[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 thunder 6m a bile var. fire bulunmuyor bugünlerde.. zaten staff almaya karar verdim. lvl 41 olunca +6 elemental kullancam..
Öne çıkan mesajlar