liberal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 [list] [*]Aile ile birlikte olan fotoğraflar - yok [*]Düzenli bir kitaplık ve içerisindeki kitaplar - var [*]Büyük ikiz yatak - var [*]Kaliteli bir kahve makinesi - yok [*]Buzdolabında sağlıklı yiyecekler - var [*]Banyoda temiz ve toplu havlular - var [*]Kaliteli tuvalet kağıdı - var [*]Canlı bir çiçek - arada bir bulunur [*]Büyük camlar - ? [*]Banyoda temiz lavabo - var [*]Ev arkadaşınızın olmaması - öğrenciyiz, tabiki olacak [*]Evinizin bir köşesinde gitar olması - yok [*]Güzel ve çok sayıda filmden oluşan DVD koleksiyonu - en beğendiğim filmlerin orjinallerini alıyorum. buna var diyorum [*]Yatağınızın yanındaki komidinde duran kitap - var [*]Yatağınızın temiz ve mis gibi kokan çarşaflarla örtünmesi - var [*]Etkileyici bir spor ayakkabı koleksiyonu - koleksiyon ne lan? işte 4-5 ayakabımız var [*]Kaliteli mutfak araç gereçleri - var [*]Sezen Aksu Cd'si - kızın tekinin hediye ettiği şiir kitabı var [*]Duvarlarda ünlü ressamlara ait veya yağlı boya ile yapılmış resimler - yaptıracağım böyle bişeyler [/list]
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hatun bulup eve getirdikten sonra zaten iş bitmiştir sandalyede bile etkliyebilirim kendisini.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 barnacle said: 25 cm > all ahahahahaha şahane bi analiz olmuş
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Griswold said: Bazılarınız kıraathaneden giriyor sanırım internete, oralarda takılmayın çocuklar. . Bu ne kibar ne dozunda bir ayardır.
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Aile ile birlikte olan fotoğraflar -YOK Düzenli bir kitaplık ve içerisindeki kitaplar -VAR AMA DÜZENLİ DEĞİL Büyük ikiz yatak -YOK Kaliteli bir kahve makinesi -KETIL VAR 3İN1 VAR Buzdolabında sağlıklı yiyecekler - TEREYAĞI VAR YUMURTA VAR Banyoda temiz ve toplu havlular -BORNOZ VAR Kaliteli tuvalet kağıdı -TUALET KAĞIDI OLMAZ MI LAN AAHAH SORUYA BAK YALNIZ YAŞIYORUZ Canlı bir çiçek -CANLI HİÇBİŞEY YOK ODADA BEN DE DAHİL Büyük camlar -YOK Banyoda temiz lavabo -YOK Ev arkadaşınızın olmaması -VAR EVARK Evinizin bir köşesinde gitar olması -VAR AHJDFKHSKF AMA BİLMİYORUM Güzel ve çok sayıda filmden oluşan DVD koleksiyonu - VAR Yatağınızın yanındaki komidinde duran kitap -KOMİDİN YOK KİTAP DA OKUMUYOM Yatağınızın temiz ve mis gibi kokan çarşaflarla örtünmesi -5 AYLIK ÇARŞAF VAR YATAKTA Etkileyici bir spor ayakkabı koleksiyonu - 1 TANE SAĞLAM 1 TANE DELİK SPOR AYAKKABI VAR Kaliteli mutfak araç gereçleri -ÇATAL VAR AMA AZ BANA KADAR VAR Sezen Aksu Cd'si - YOL Duvarlarda ünlü ressamlara ait veya yağlı boya ile yapılmış resimler - VAR BİKAÇ BİŞEY ÖLMÜŞÜM GÖMENİM YOKMUŞ
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 listeyi hazırlayan açık kezban
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 aquila said: AL BUNU ALAMAZ MISIIIINN OOOOOOOOO Hadi herkesi geçtimde bu nedir? tw tw
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 SeaGle said: http://galeri4.uludagsozluk.com/116/sekilli-gencler_185239.jpg http://i.imgur.com/xcWyV.jpg aha karikatürler güzel yorum yanlış. ya da çevreniz çok kötü sdf
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Vendy said: barnacle said: 25 cm > all 25 cm den ziyade 25 dakka > all oluyor.
Öne çıkan mesajlar