vadaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 eski telefondan girebiliyodum paticike şimdi galaxy ace aldım giremiyorum varmı bi fikri olan arkadaşlar
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 opera mini veya turbosu açık opera mobile
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 0ne said: opera kur eyw cok saolun arkadaslar 2 sorum daha var 1.android sürüm yükseltme yapınca garanti kapsamından çıkarmı 2.sorum android markette neden flash player bulamıyorum veya nasıl bullurum
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 vadaa said: 0ne said: opera kur eyw cok saolun arkadaslar 2 sorum daha var 1.android sürüm yükseltme yapınca garanti kapsamından çıkarmı 2.sorum android markette neden flash player bulamıyorum veya nasıl bullurum opera minide iyide normal operada turbo acikken girmiyo patiye benimki..orjinal surumu bulursan forumlarda fln oluyo garanti gitmiyo diye biliyorum ama root yaparsan garanti disi kaliyo..galaxy ace flash yok sanirim ya desteklemiyo olabilir..
Öne çıkan mesajlar