vadaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 eski telefondan girebiliyodum paticike şimdi galaxy ace aldım giremiyorum varmı bi fikri olan arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ip ban. ciddiyim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 opera kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 opera mini veya turbosu açık opera mobile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 0ne said: opera kur eyw cok saolun arkadaslar 2 sorum daha var 1.android sürüm yükseltme yapınca garanti kapsamından çıkarmı 2.sorum android markette neden flash player bulamıyorum veya nasıl bullurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 vadaa said: 0ne said: opera kur eyw cok saolun arkadaslar 2 sorum daha var 1.android sürüm yükseltme yapınca garanti kapsamından çıkarmı 2.sorum android markette neden flash player bulamıyorum veya nasıl bullurum opera minide iyide normal operada turbo acikken girmiyo patiye benimki..orjinal surumu bulursan forumlarda fln oluyo garanti gitmiyo diye biliyorum ama root yaparsan garanti disi kaliyo..galaxy ace flash yok sanirim ya desteklemiyo olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar