Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşırı gürültü ile ilgili şikayet


odullusoru

Öne çıkan mesajlar

ya bangır bangır müzik yayınlıyorlar 6 saattir. 155 i aradım 181 ya da 153 ü arayın gürültü ile ilgili şikayete biz bakmıyoruz dedi.

o numarlarda cevap vermiyor. haftasonu kafana göre müzik yayınlayanı şikayet edebileceğin bir yer yok mu ? bunun bi yasası filan yok mu ? polis bakmak zorunda değil mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen.

Adam sürekli olarak gürültü yapıyorsa tamam, ama kırk yılda bir eğleneceği vardı da sen konuşmadan nerd loser gibi direk polis çağırıyorsan iyi olmuş.
Hani kendim konuşamıyorum tırsıyom diyorsan kapıcıyla falan haber gönder.

Bi keresinde 5 yıl boyunca ses etmeden oturduğum apartmanda gece bardan çıkınca eve gitme durumu olmuştu, birisi uyarmaya bile tenezzül etmeden polis çağırmıştı, neyse ki polis tombik bi herifti gülerek "ya gençler moruğun biri şikayet etmiş ben de öyle mecburen geldim daha sessiz eğlenin ehe ehe" tarzı konuşmuştu. Yani adam mecbur olmasa direk pantalonu çıkarıp boxerla 70liği kafaya dikecek aurasına sahipti.

Her neyse, yıllar sonra bu şerefsizliği her gün sırıta sırıta selam veren alt komşunun yaptığını öğrenince, biraz da spontane gelişen olaylar sebebiyle adamı cherokee baltasıyla kovalamıştım mahallede. Gül gibi geçindik ondan sonra.

Yani ya medeni bir şekilde güzelce uyaracaksın ya da cherokee baltası tek çözüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...