Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ethernet kartı kalitesi hızda etkilimi?[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 usb daima daha hizli bir sistemdir eger sorun buysa....ethernet hayir senin ekran kartin yada ses kartin kadar pcni yavaslatir yani olay islemci +ram e bakar[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 usb de ınternet kopmaları yaşarsın ancak ethernet de böyle sorunlar olmaz.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 USB'de kopma falan yok hat kaliteliyse.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yok sorum su.. kalıtelı yada kalıtesız ethernet kartları network baglantısında yavaslama yada hızlanmada etkılımı?[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bu sadece senin eth. kartın değil karşındakiylede ilgisi wardır.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 şöyle açıklıyayım yurttan ınternete baglanıyorum.. ethernet olayı yanı..danıdırık bı kart aldım ama acaba dogerlerındem alsam bısı farkedermi?[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar