Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Kadir toppaşın orjinal reklamda sondaki mesajı varya "Bir şehrin medeniyet ölçüsü, insanların, toplu taşıma araçlarını kullanım oranına bağlıdır, Her kesim insan toplu taşıma araçlarını tercih ediyorsa, o şehir medenidir." şu sözün "Almanlıktan aldığım tadı başka hiçbişeyden almadım, belki bilardo, ama yok lan almanlık daha iyi" özlü sözünden hiç bir farkı yok hahah
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ahahah çok eğreti duruyor zaten bütün akrabalarını tanıdıklarını doyuran bi adamın böyle özlü sözler söylemeye çalışması filan, altında imzalar bilmem neler...
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mortis said: Kadir toppaşın orjinal reklamda sondaki mesajı varya "Bir şehrin medeniyet ölçüsü, insanların, toplu taşıma araçlarını kullanım oranına bağlıdır, Her kesim insan toplu taşıma araçlarını tercih ediyorsa, o şehir medenidir." şu sözün "Almanlıktan aldığım tadı başka hiçbişeyden almadım, belki bilardo, ama yok lan almanlık daha iyi" özlü sözünden hiç bir farkı yok hahah ahahaha
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4036846_700b.jpg
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Son sayfadaki hatunu son anda görüp geri geldim.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ben bunu yeni gördüm, gözümden yaş geldi gülmekten...
Öne çıkan mesajlar