Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Kadir toppaşın orjinal reklamda sondaki mesajı varya "Bir şehrin medeniyet ölçüsü, insanların, toplu taşıma araçlarını kullanım oranına bağlıdır, Her kesim insan toplu taşıma araçlarını tercih ediyorsa, o şehir medenidir." şu sözün "Almanlıktan aldığım tadı başka hiçbişeyden almadım, belki bilardo, ama yok lan almanlık daha iyi" özlü sözünden hiç bir farkı yok hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ahahah çok eğreti duruyor zaten bütün akrabalarını tanıdıklarını doyuran bi adamın böyle özlü sözler söylemeye çalışması filan, altında imzalar bilmem neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mortis said: Kadir toppaşın orjinal reklamda sondaki mesajı varya "Bir şehrin medeniyet ölçüsü, insanların, toplu taşıma araçlarını kullanım oranına bağlıdır, Her kesim insan toplu taşıma araçlarını tercih ediyorsa, o şehir medenidir." şu sözün "Almanlıktan aldığım tadı başka hiçbişeyden almadım, belki bilardo, ama yok lan almanlık daha iyi" özlü sözünden hiç bir farkı yok hahah ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4036846_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Son sayfadaki hatunu son anda görüp geri geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ben bunu yeni gördüm, gözümden yaş geldi gülmekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar