Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Farklı illerde aynı anda bayram namazını kılalım.. Görev dagılımı yapıyorum İstanbul : Prawler Ankara : Zegna Antalya : Moonchild ( ryan degişmeli ) İzmir : İzmirLee (böle bi adam vardır mutlaka burda yoksa izmir28m vardır onlardan biri yapsın ) Bursa : Wildgenie Konya : Bitherde [Bu mesaj Eternal tarafından 24 Ekim 2004 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 daha başka buluşmalar var mı ? pati öğle yemeği buluşması, pati okey turnuvası :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: lord_elvyn, 24 Ekim 2004 03:18 tarihinde demiş ki: stfu.. nedir bu laf sokma cabalarin insanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kasma boşuna. we are zombies muahahaororrer[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Ekim 2004 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: aquila, 24 Ekim 2004 03:25 tarihinde demiş ki: saat 2 den sonra foruma yazi yazilamsin... daha neler sen yazma :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: amendment, 24 Ekim 2004 03:25 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 24 Ekim 2004 03:18 tarihinde demiş ki: stfu.. nedir bu laf sokma cabalarin insanlara? laf sokma amaçlı degil çaka amaçlıdır o lafların hepsi. azmoda onune gelene omfg diyor mesela :)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Yokh abijim yokh işi bilmiyorsunuz Ben bombayı hazırlamayı düşünüyorum burda bi kaç müzisyen arkadaşlar var onlarla beraber paticik sahur vakti insan uyandırma buluşması yapcaz[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Susun tartışmayın gene.Namaza gelicek adamlar mesaj atsın.geyik yerimi lan burası düzgünce ibadetimizi edicez burda da kavga ediyosunuz.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Hımmm ciddi ciddi bir saatten sonra forumlara mesaj atmak daha sonraları pişmanlık uyandırıcı olayların gerçekleşmesine neden olabiliyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: NotoriuS, 24 Ekim 2004 03:27 tarihinde demiş ki: said: aquila, 24 Ekim 2004 03:25 tarihinde demiş ki: saat 2 den sonra foruma yazi yazilamsin... daha neler sen yazma :D Orda saat 2 degılki ;)[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Teke tek iyi akşamlar teke tek teke tek teke tük hobbaaaaa şappi şappi abi bu arada stfu ne demek[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Cuce, 24 Ekim 2004 03:32 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 24 Ekim 2004 03:27 tarihinde demiş ki: said: aquila, 24 Ekim 2004 03:25 tarihinde demiş ki: saat 2 den sonra foruma yazi yazilamsin... daha neler sen yazma :D Orda saat 2 degılki ;) orası neresi :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me [Bu mesaj NotoriuS tarafından 24 Ekim 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben ciddiyim bu topicte hem vallahi hem billahı ciddiyim lan manyakmısınız nesiniz ne geyik havası kattınız.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 arka arkaya yapılan quote pek hoş durmuyor.Konudanda sapıldıkça sapıldı[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 paticik uyku buluşması yapalım.her beraber 20 30 kişi yatalım =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: aquila, 24 Ekim 2004 03:37 tarihinde demiş ki: Eternal ayin anda olmaz cunku farkli illerde farkli saatlerde kiliniyo namaz... abi 1-2 dk fark olucak tabiki..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 20-30 kişinin tamamının erkek olacağı düşünüldüğü vakit çok ciddi kazaaların vuku bulması işten bile değil. edit=uykusuzluk zor zanaat vuku yazacağım derken huşu yazmışım [Bu mesaj Selamon tarafından 24 Ekim 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 @NotoriuS yeterince uzak bir yer[signature][hline]Şşş caktırma ama ben cüceyim, ne? zaten yukarda yazıyomu? *4 yıllık ımzayı değiştirme cabaları* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 anaaaa... yere asma kilit düşmüş.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Cuce, 24 Ekim 2004 03:42 tarihinde demiş ki: @NotoriuS yeterince uzak bir yer ha orası öledir cnm[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 paticik grup sex buluşması...kapımız herkeze açıktır!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben ciddiyim bu topicte hem vallahi hem billahı ciddiyim lan manyakmısınız nesiniz ne geyik havası kattınız.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 arka arkaya yapılan quote pek hoş durmuyor.Konudanda sapıldıkça sapıldı[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 paticik uyku buluşması yapalım.her beraber 20 30 kişi yatalım =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: aquila, 24 Ekim 2004 03:37 tarihinde demiş ki: Eternal ayin anda olmaz cunku farkli illerde farkli saatlerde kiliniyo namaz... abi 1-2 dk fark olucak tabiki..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 20-30 kişinin tamamının erkek olacağı düşünüldüğü vakit çok ciddi kazaaların vuku bulması işten bile değil. edit=uykusuzluk zor zanaat vuku yazacağım derken huşu yazmışım [Bu mesaj Selamon tarafından 24 Ekim 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 @NotoriuS yeterince uzak bir yer[signature][hline]Şşş caktırma ama ben cüceyim, ne? zaten yukarda yazıyomu? *4 yıllık ımzayı değiştirme cabaları* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 anaaaa... yere asma kilit düşmüş.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Cuce, 24 Ekim 2004 03:42 tarihinde demiş ki: @NotoriuS yeterince uzak bir yer ha orası öledir cnm[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 paticik grup sex buluşması...kapımız herkeze açıktır!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar