Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Simdi bu konularda bayagi cahilim. Gecen Temmuz sonu en son 1 yilligina tecil ettirmistim. Dolayisiyla tecilim bu Temmuz sonuna kadar. Asker alma daire baskanliginin sayfasindan bu seneki celp donemlerine baktim. Benim kutugun oldugu, islemlerimi yaptigim subenin celbi Subat'da gorunuyor. Simdi bu askere gidecek olsam bile Subat'ta mi gidebilecegim anlamina geliyor?
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 15 ay askerlik yapacaklar için o celp dönemi, 20 yaşını dolduranları şubatta alıyorlar . eğer tecil, kaçaklık vb. durum olursa da devre kaybı olarak postalarlar ara dönemlerde de. kısa dönem yapacaksan seni bağlamaz o celp dönemi muhabbeti.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Sagolasin abi. Peki simdi ben doktoraya basvurmayi dusunuyorum. Bana demislerdi ki subede, doktoraya basvuracam diye bir celp donemi izin alabilirsin. Simdi 1) Temmuzda tecilim bitiyorsa, tecilim biter bitmez ne durumuna dusuyorum izin almazsam? 2) 1 celp donemi izin alirsam bu Subat'a kadar anlamina mi geliyor? cok tesekkurler simdiden
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 kd'lerin celp periyodunu bilmiyorum, ama pek sorun çıkartmamaları lazım 30a yaslanmadıysan. istersen tekrar tecil ettir, akademisyenlik yüksek lisans, doktora vb. başvurularım var, eylülde belli olacak diyerek tecil ettirebiliyor olman lazım.
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Tecil bittiğinde bakaya kalırsın. Mahkemesi filan var, para cezası kesiyorlar.
Öne çıkan mesajlar