Seperate Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 5 parça,cross,trampet,2 alto,1 floor tom,hi hat,crash sehpaları ve kendi powerbeat zilleri de dahil. eğer davulu bilenininiz varsa ziller çok iyi değil ancak masterwork hi hat almıştım onu da vericem gayet iyi bir zil. davulu 2 ay kullandım şu anda evde yatmakta ve odamı daraltmakta o yüzden satıyorum. almayı düşünenlere resimlerini de gönderebilirim,fiyat olarak 250 milyon düşünüyorum,baya zarardayım ancak elimden çıksın yeterki.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 [email protected] adresine resim atarsan sevinirim.[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar