Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Diğer başlıklar çok karıştı, çok kalabalıklaştı. Patch/Build konusundaki tartışmaları burada yaparız artık. said: Build 1351 10/06/2004 2:13 am As of our next update during the week of October 11-15, all users will need to be using DirectX 9.0c on their systems. If you don't have DirectX 9.0c on your machine, you can download and install it from Microsoft, at www.microsoft.com/directX *** Headlines *** - New types of player housing now available! - Human females have gotten a facelift! - Saddle up! Mounts now available for purchase! - New heritage quests: Manastone, Polished Granite Tomahawk, Tobrin's Mystical Eyepatch, Hierophant's Cloak, and the Journeyman's Boots! Content Updates - Many new styles of player housing are now available for purchase. Visit any innkeeper to invest in a larger inn room, or right-click on doorways in South Qeynos or North and South Freeport to purchase a multi-room house. - Mounts can now be purchased with guild status points. They can be found on Merchant Boomba in West Freeport and on Merchant Channing in North Qeynos. - Queen Antonica Bayle statues have been placed in main Qeynos city zones. - Modified Lucan D'Lere Statue for City Leader Speeches in Freeport. - Harvestable items have been added to Antonica, Commonlands, Enchanted Lands, the Feerrott, Nektulos Forest, Orcish Wastes, Rivervale, and Thundering Steppes. - Some updates have been made to the boat tutorial. - Bloodskull Valley has been renamed to "The Bloodskull Valley: Maulic's Stronghold". - Treasure has been added to bosses and rare spawns in Cove of Decay, Crypt of Betrayal, Edgewater Drains, and the Tower of the Drafling. - Sage Indis Surion and Sage Navarius Orvalis had their merchant lists modified. - Item descriptions have been added to several quest tomes and housing items. - The ability to see invisible entities has been granted to certain NPCs within Antonica, Cauldron Cove, Deathfist Citadel, Eternal Gorge, Fallen Gate, Isle of Refuge, Nektropos Castle, Peat Bog, Tower of the Drafling, Trembling Lagoon, Vault of the Fallen, and all catacombs within Qeynos. - A change has been made to fix issues with ghost models. - Halflings now receive infravision instead of ultravision. - Nightfall Giants have grown significantly taller. - Scouts that kill an invader will see as wisp of light directing them back to Vladiminn. - Call of Qeynos and Call of the Overlord will be removed from the citizenship signs next update. Ve daha bir milyon şey.. Bu seferki build DL'u az ama Sony kusur kalmasın diye DirectX DL'u getirmiş.. Facelift = Yüz gerdirme :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sanırım bu oyunda da swg de olduğu gibi çok seçenekli bir character building section var anladığım kadarıyla... bu oyunla fazla ilgilenmiyordum ama şimdi bunları gorunce biraz ilgim arttı çunku ben çok unique bir karakter yaratmaktan yanayım her zaman... bu arada bu oyunun open betası ne zaman gerçekleşir... closed'a başvuru yapma fırsatım yok artık sanırım... bir de oyun dedikleri gibi kasım ortası çıakr mı yoksa uzar mı bu sure ki bunun betası başlayalı çok olmadı daha sanırım o yüzden uzar diye düşünüyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ilk izlenimler burda 213.194.108.6/Forum/viewtopic.php?p=895#895 iki ss burda digerleride buraya gelecek bekleriz 213.194.108.6/album genel eq ss leri altindalar yakinda eq2 ss bolumude acilacak o kadar seyi tekrar yazamayacagim ama uzunca bir sure eq oynayan birisi olarak eq2 nin eq1 i icinde burundurdugunu ve ustune ustluk inanilmaz eklerle geldigini soyleyebilirim. muhtesem olmus .. doyamadim tekrar donmeliyim norratha.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 freeporta ilk gidisimde karsilastigim ogre npc nin asagilamsina da bittim , konusmalar inanilmaz hava katmis ortama... konu basligi altinda eq2 yide tartissak cok guzel olacak baska bir yerde bolunmesin bari.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Voice over olayı zaten çok güzel tamamlıyor olayı. Eh dialoglarda iyi yazıldığı için tadından geçilmiyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Lancher, kalan süreyi doğru olarak gösteremediği için tam rakam olmasada, sanırım patch 280mb civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 eq2 hakinda diger goruslerim http://213.194.108.6/Forum/viewtopic.php?p=898#898 hmm bende patch yok su anda ama bilemiyorum. qui su ana kadar oynadiklarimdan cok etkilendim ben. hele o konusmalar muhtesem goblinlerin gollum tarzinda kaciiin bu cok guclu ciktiiiiii veya oleceksinssssss demeleri inanilmaz guzel[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 peki aşağı yukarı ne zaman çıkar bu oyun sizce?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben CE preorderladigimda kasim 15 demislerdi maillerinde ama wow ile ayni anda cikarmak istemeyeceklerdir yada o sekilde umuyorum. forumlarinda kesinlikle 2004 icinde cikacak deniyor .. en kotu ihtimal 2005 ocak ama oyun cok stabil su ana kadar hic dusmedim oyundan laglada karsilasmadim.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 çıksın aralık 15 de o zaman bir ay sonra wowdan :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 freeport vatandasligini aldimda gozum gonlum acildi neydi o refugeelerin sigindigi rezil bolge icimi daraltmisti resmen ... freeport mukemmel olmus . ayrica qeynosuda gormek icin bir char yarattim orasida cok guzel ancak freeport ve qeynos ahalisinin birbirinden zit davranislari cok hos yansitilmis. qeynosdaki iyi niyet ve sevgi freeportdaki asagilama ve kotuluk cok guzel olmus.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Birde pvp adam gibi pvp olsa, instancing olmasa olsa, zoning daha az olsa.. Kesin alırdım ama bu şartlar altında voice over olayına bayıla bayıla bırakıcam EQ'i :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 "zoning daha az olsa" bundan kastın 2 adım atıyorsun zone luyor omu? eğer oysa bende ondan şikayetçiydim Eq da zone eşşek gibi zaman alıyor oyüzden soğutuyor insanı oyundan böle 2 adım atıyorsun zone 2 adım zone sıkıyor Adamlar ya en cok zone biz yapcaz gral the bap olcaz moduna girmeye çalışıyorlar yada ufak bi harita yapıp onu 1000 bir parçaya bölüyorlar anlamadım gitti bu soe (ubisoft un parmağı varmı bilmiom eq 2 de) yi dellendiriyorlar adamı bu arada req conf ve min conf öğrenebilecğeim bi site varmı? yada söyleyebilirmisiniz ne istiyor (gelebilirim vallaha bilmiom ;P)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 acikcasi zone olarak oyunun bolunmesi hem iyi hem kotu.. sisteminin iyi baglantiniz iyi degilse en azindan bol zonelu oyunlarda lag olasiligi azaliyor kalabaliktan dogan. ama hem sistem hem baglanti iyise zone bayiyor insani orasi ayri konu tabiki. PvP eq destanina zaten ters . bilirsiniz eq insanlarin ortak amaclari ugruna arkadaslik kurduklari birlikte hareket ettikleri , dayanisma ve hosgoru icersinde karakterlerini gelistirdikleri bir oyun. Acikcasi eq nun altinda yatan basari da burda gizli insanlarin gercekten arkadas ortaminda hissetmeleri nerde olursa olsun. bilirsiniz ki herhangi bir zone da herhangi bir ters durumda hic tanimadiginiz birinden yardim isteseniz dahi o yardimi alirsiniz , yazili olmayan bir anayasaya dayali tek oyundur EQ. insallah darisi EQ2 basina[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: fortinbras, 09 Ekim 2004 20:43 tarihinde demiş ki: bu arada bu oyunun open betası ne zaman gerçekleşir... closed'a başvuru yapma fırsatım yok artık sanırım... open beta yapmayacaklarini yazmis devler bir yerde okudum[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Zoning olayı gerçektende çileden çıkartıyor. PVP konusundaki EQ geleneğini bildiğim için onu bir eleştiri olarak almayın zaten. Tercihlerime ters :) Atlara da binemedim hala bu arada. Nerde bu meret yahu.. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 swgnin kopyası olmasın bu oyun? yoksa 1 class çıkartılar dragon diye herkes onu kasmaya başlar, oyun kasmayla geçer zaten...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ultima zamanında çıkmış bir oyunun yeni versiyonu nasıl swg kopyası olabilir :) Zoning, instancing SWG'de yoktu, ayrıca pvp vardı. Benzer yanları çok az.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Darksun, 11 Ekim 2004 23:36 tarihinde demiş ki: swgnin kopyası olmasın bu oyun? yoksa 1 class çıkartılar dragon diye herkes onu kasmaya başlar, oyun kasmayla geçer zaten... sanırım horizonsdan bahsediyorsun[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 eq serileri ile swg nin alkasi olamaz .. bu serilerde asla tek basiniza bir sey olmaniz mumkun degildir ya bir guilde yada bir gruba her zaman ihtiyac duyarsiniz. buff alip yari tanrilasip solo yapmak imkansizdir. ancak craft ve ekonomi olarak swg ye benziyor eq2 cunku bu sefer itemler eskiyor, crafterlar super itemler yaratabiliyorlar zaten swg nin en guclu oldugu yan bence craft kismi onunda benzerinin eq2 de olmasi bence muthis birsey[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 eq 2 bölümü isteriiiz ! :)[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Hehe 2-3 oyuncu takılır orada artık :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 qui ile takiliriz artik :) hele bir ciksinda[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Yok ben almıcam retail'i :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 qui ile takilamayiz artik :( hele bir ciksinda[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar