ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bugün itibariyle cihazım açılmıyor. şarj olmuyor. Teleservice'e vermekten başka şansım yok sanırım. Daha önce istanbul altunizade teleservice'e cihaz teslim eden oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 teleservice tamamen fail bi yer.nerdeyse hic kimse memnun degil servisten. teleservice ten baska yer yok mu htc ye bakan, ben kvk ya da genpa nın sitesinde gormustum sanki yetkilin servis diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 HTC'nin teleservice. ben de biliyorum baştan aşağı failmiş. Fakat başka bi şansım da yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 htc almamak için bir sebep diyorlar ts için telefon aldın mı bozulmayacak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 akşam altunizadeye cihazı teslim ediyorum. Yazarım buradan başıma gelecekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Götürdüm verdim. Bi servis formu verdiler. Minimum 7 max 20 iş günü dedi bağyan. 20 günü geçersek değişim talep edersiniz dedi. eyv dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Anakartımı değiştirmişler. Fakat Ekranın toz almasıyla ilgili herhangi bir aksiyon goremedim web sayfasında. bakalım Ekranin toz almasıyla ilgili bi şey yapacaklar mı? Belirttim bide yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 paşalar ekranda toz görememiş. işlem yapmamışlar. HTC'yi arıyorum açan yok. Çok pis bileniyorum bu HTC'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Abi bildiğin şanssızmışsın ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Telefonu aldım. Ekranında tozuyla... GB ile vermişler. S-OFF ettim. Firmware update ettim. Coindroid'i kurdum. Sense 4.0 ile kullanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar