Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 acil oldugu icin bakmadan yazdim, kusura bakmayin lutfen oncelikle ben bu alete vodafone dan data hatti almistim ekimde, 3 ay kullandim ama servisten memnun kalmayip kapattim ve sim carti cikarttim o kadar aydir sim cartsiz duruyor dun gittim turkcellden aldim bi data hatti, vinn filan verdiler micro sim aldim 64k lik ancak telefonda denedim, vinnda denedim calisiyor ancak ipad simcarti israrla gormuyor ac kapa denedim rese attim ayarlara yetmedi restore attim oda yetmedi gidip 5.1e yukselttim, yeni alet olarak tanimladim ama israrla "no simcart installed" hatasi veriyor alettemi bi bokluk var acep? yazin teknosadan almistim, direk bilkomami goturiyim? varmi benzer sorunla karsilasan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 www.google.com/m?q=no+sim+card+installed+yard%C4%B1m+l%C3%BCtfennn&ei=47-ZT5DELcew0QXAxAE&ved=0CCEQ1QIoAA buradan devam edebilirsin. benim de farkli sekilde basima gelmisti. ahanda bu yerden bi tanesinden cozmustum kendim olayi. alisagelmis problem zannedersem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sim karti tanitmayi deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ipad i bir bilgisayara bağla itunes u aç ve ipad i baştan başlat. Bizim de başımıza gelmişti böyle düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Simcard slotu hakkin rah,etine kavusmus, bilkom cok superdi ama pazartesi isleme aldilar cihazi, carsamba sabahi yenisini verdiler Omrumde bu kadar hizli calisan baska bi servisle karsilasmadim daha, iyiki apple almisim lan, ayfonlarla da bilkom ilgilense gidip hemen bitane alabilirdim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ipade ayri, iphonea aryi yer mi bakiyo? apple teknik servisi yok mu hepsine bakan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tr'de apple'in resmi magazasi yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar