karabocek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Selam..Ya ben kaşıma uzun zmndır piercing yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum arattım daha önce bu konu hakkında var bir sürü açılmış konu ama hem cesaret açısından hemde bazı önemli bilgiler için tekrar açtım.. Şimdi 3 tane sorum var yardım ederseniz çok sevinirim.. 1.Piercing nasıl yaptırılır ? Kaş tarafından bi sakıncası varmıdır ? Çok acıtırmı ? 2.Piercing yaptırdım diyelim 2 sene fln takmadım diyelim piercingimi delik kapanırmı ? Çünkü daha ilerde kaşımda piercingle dolaşcak halim yok.Yani kulak gibi belirli bi zmndan sonra kapanırmı ? 3.İstanbulda Kadıköy/Caddebostan yakınlarında steril bir ortamda profesyonel olarak bu işi yapan neresi var ? Adres verebilirseniz sevinirim..[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yaptırma tavsiye etmem illa yapcam dersen eet acı veriyordu sanırım :P izi kalır kaşında bir yara gibi bilmiyorum[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
namesiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Çok canın azımaz ama kaşına belli bir süre bir zımbırtı sürmen gerekir.Kapanır ama kulaktan daha uzun sürer.Delindiğinde değil daha sonra canın acır
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 http://forum.paticik.com/search.php ye giriyosun ve piercing yazıyosun.[signature][hline]kronik yorgun
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: FRP_Master, 24 Ekim 2004 11:09 tarihinde demiş ki: Selam..Ya ben kaşıma uzun zmndır piercing yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum arattım daha önce bu konu hakkında var bir sürü açılmış konu ama hem cesaret açısından hemde bazı önemli bilgiler için tekrar açtım.. Şimdi 3 tane sorum var yardım ederseniz çok sevinirim.. 1.Piercing nasıl yaptırılır ? Kaş tarafından bi sakıncası varmıdır ? Çok acıtırmı ? 2.Piercing yaptırdım diyelim 2 sene fln takmadım diyelim piercingimi delik kapanırmı ? Çünkü daha ilerde kaşımda piercingle dolaşcak halim yok.Yani kulak gibi belirli bi zmndan sonra kapanırmı ? 3.İstanbulda Kadıköy/Caddebostan yakınlarında steril bir ortamda profesyonel olarak bu işi yapan neresi var ? Adres verebilirseniz sevinirim.. 1 ay önce yaptırmış ve 2 gün önce çıkarmış biri olarak yardımcı olmaya çalışayım. 1- Gidersin seni özel odaya alırlar, önce uyuşturucu iğne yapılır kaşa (zerre acımıyor) ardından bekliyolar işte hissi geçsin diye. Sonra da paketten bir alet çıkarıp yapıyor ve atıyor aleti tek kullanımlık olmasına dikkat et kullandıkları delme aletlerinin. Hiç bişi hissetmiyosun, sadece sürtme hissediyorsun böyle garip bişi =) Zerre acı yok. Sonra bakımını güzel yapıcaksın sabah akşam protex sabunla yıkayıp her akşam antibakteriyel deri pomadı süreceksin, bende hiçbir sorun olmadı. Ne şişme ne şu bu. 2- Valla ilk sene 1 gün takma, hatta 3-4 saat takma kapanır delik. Sorası için de geçerli max 2-3 güne kalmaz delik. Yukarda arkadaş biraz atmış kapanma süresi açısından. Benim delik 2. gün yokoldu yani, şu an tamamen geçti kabuk falan da düştü. 3- Taksim'de Yarım Elma'ya yaptırdım ve öneririm. Neden çıkardın diye soracaksın, yakın bir arkadaşımın arkadaşı 2 hafta önce biriyle takışmış, kavgaya girişeceklerken karşısındaki adamın yaptığı direk kaşındaki piercing i tutup asılmak. Adamın kaş yarıldı tip falan kaydı, ben de başlarım dedim çıkardım. Huyluyum zaten, kaşınma falan da hissettim artık psikolojik mi değil mi bilmiyorum da, huylu olduğumdan rahat olamadım. Küpe elimde istediğimde yaptırırm tekrar yani. Eğer o konularda rahatsan, huylu falan değilsen yaptır, çok güzel duruyo =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ekim 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 arkadaş yazmış arama yaptım ama yeni açmanın daha uygun olduğunu üdşündüm diye demekki cvp bulamamış onu yazmadan önce sende daha iyi okuyosun demekki :P[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
uncla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yaptırma,sakat iş git dövme yaptır mis gibi[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Asıl dövme yaptırma eğer askerlik yapmadıysan, hiç yere çekersin yani denyolarla uğraşırsın bi de işin yokmuş gibi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
_KoRn_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben bı yere sordum taximde baan 80 m. dedı kazık mı atıolar bana yoksa ? sen kaca yaptırdın sstadas kapanmaması ıcn ne yapabılr piercing takmayıp ?[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! Msn : [email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Pin durur (kaşa geçen metal çubuk), o üst ve alttaki topları çıkarırsın, görülmez yani de içerde o cubuk durur. Ha düşebilir tabi, yine de sıkı oluyo. Bi de kazık evet. 45 e steril çelikten 55 e titanyumdan yapıyolar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ekim 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Hiçte abartılacak bir acı değil. Bir de ben 1 sene boyunca taktım bayadır takmıyorum kapandı sayılır ve öyle göze çarpan bişi yok yani dibime girmeniz lasım daha önce piercing taktıımı anlamak için :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Head Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 dövme yaptırsam zaten göğüs kısmına olur ki bu hayvani bir acı verir biliyorum annem ve babamın resmini yanyana böyle cartoon şeklinde yaptırıcam. başka bir şey yaptırmam.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Head, 24 Ekim 2004 12:48 tarihinde demiş ki: annem ve babamın resmini yanyana böyle cartoon şeklinde yaptırıcam. başka bir şey yaptırmam. :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
_KoRn_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 mauahz :) cok tatlı olur bıde japonca bıkac kelıme cok guzel duruo[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! Msn : [email protected]
Öne çıkan mesajlar