thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Merhaba, DAOC oyuncusu değilim fakat oyuncu arkadaşım 2 gün sonra buraya geleceği için cdleri bana verdi, kur new frontiers falan indir herşeyi update et dedi. gold edition (2 cd) ve toa cdlerini verdi. şimdi toa kurduğum zaman housing expansion kurulmuş oluyor mu yoksa onu da indirmem gerekiyor mu new frontiersın yanında? bir de patchleri ayrı olarak indirip cdye çekebileceğim bir yer varmı? teşekkürler ;)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 patchleri indirip cd ye cekebilecegin yer oldugun sanmıyorum :) housingi ayrıca indirmen gerekiyor (onu cd ye atabilirsin)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 foundations için hep ya normal daoc icin ya da si için download linki verilmiş, sitesinde bile.. toa için housing yok hiçbir yerde?!? si'in kini mi kurcam?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben SI icin olanını indirmiştim ama biraz daha beklersen ToA icn gerekip gerekmedigini soyleyen biri cıkar elbet :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 toa için extradan foundations indirmen gerekmiyor toa ile birlikte kuruluyor o ancak toa için new frontiers indirmen gerekli. patch konusuna gelince belli bir yere atmıyor patchleri gelişmenin olduğu klasörlere atıyor onun için direk mythic klasörünü cd ye at sığıyorsa sığmıyorsa dosyaların yarısını 1 cdye diğer yarısını 1 cdye çek olsun bitsin registery e birşey girmediği için cdden bilgisayara aktardığın anda oynamaya başlayabilirsin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar