crushedasd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Arkadaslar Cloak Of Reflectionu 15 Saniyede Bir Refleck Olmasını İstiyorum Ama Ne Yaptıysam Olmuyor Cloack Of Reflectionun Scp Si İse Asagıda Baskın Ve ayrdım edin [ITEMDEF i_cloak_reflection] DEFNAME=i_cloak_reflection ID=i_cape NAME=Cloak of Reflection WEIGHT=8 ON=@CREATE COLOR=0481 HITPOINTS={5000 10000} ON=@EQUIP IF (=) TIMER=600 CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 RETURN 0 ELSE SRC.SYSMESSAGE These are NOT yours! They do not belong to you! CONT.GO JAIL SRC.MESSAGE Please page a GM for help. You have been jailed for having someone else's armor. ON=@TIMER CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. CONT.Attr |attr_decay TIMER 600 ON=@UNEQUIP TIMER -1 CONT.SYSMESSAGE You no longer feel reflective towards magic. CONT.FINDID.i_rune_magic_reflection.REMOVE RETURN 0
crushedasd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Yani Sorun Surda 15 Saniyede Bir OynatabiLekler Cloak ı ? Nasıl Olabilir
crushedasd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Bi Yardım Edin Be Arkadaşlar Bu Cloakı İndirip Kaldırdıktan Hemen Sonra 15 Saniye Cloakı Hareket Ettiremeyecek?
Öne çıkan mesajlar