Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıfırdan istanbul...

aramil

Öne çıkan mesajlar

moncici guzel tarif etmis besiktasi.
ben de abbasagadayim. 800un asagisina ev mumkun ama zor bulunur.ama 1000e ciktin mi da iyi evler var hani.
-bence- maas olarak 2000in altinda calismicaksan besiktas uzmez gayet mutlu yasarsin. ogrenci olarak daha azina yapiyorum ben. beklenti meselesi tabi.

uskudarda fatihte cok daha guzel evler bulursun o paraya ama bence kira dedigin sey eve degil mahalleye semte ve insanlarina yonelik verilen bisey. oyle yani..
Sosyal ağlarda paylaş

moncici güzel detaylandırmış, şu an zihnimde beliren ilk şey 2+1 ve bir ev arkadaşı edinmek. 2k+ olacak maaş fakat ciddi bir birikime ihtiyacım var 3 yıl içerisinde master bitirmiş, evlilik planları içerisinde olacağımdan bunları da düşünüyorum biraz. ne hikmettir bilmem ama kime sorsam istanbulda para biriktiremezsin diyor. lükslerimden vazgeçerim sorun değil, 3 günde 1 paket malbuş içiyorum, 2 haftada 1 de eğlensem kafi. hadi ayda 1 olsun eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

cabot said:

Benim ev dikilitaşta sigara içmiosan gel full esya ev sıfır valizini kap yeter.

sigara içiyorum fakat kapalı mekanlarda içmem, tiksindiriyor beni de. mentollü tercih ettiğim için de üzerime sinmiyor çok koku kız arkadaşımdan biliyorum :D eyv birşey bulamazsam çalarım kapını :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...