pontipati Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Selam, çalmam için birkaç parça verdi hocam.Bazıları şunlar; Mustang Sally- Si Majör, Fragile- Mİ minör, Gökçe- Tuttu fırlattı kalbimi-mi minör. Gamlar hakkında hiç bilgim yok, nota bilgim iyi.Mesela bi şarkının mi minör olması, E Am C D çalmak yerine Em Dm Am çal demek gibi bir şey mi? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Hocana sorsaydın ya o yüzden orada değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NSDc9dJX5J4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dersi derste dinlemezsen al işte gördünmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 pontipati said: Gamlar hakkında hiç bilgim yok, nota bilgim iyi. wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Lol baya iyiymiş nota bilgin. Hocana sor arkadaşında dediği gibi. Söylediğin şey doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Gökçe ? tuttu? Bence klavyeye yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 hahah gökçe tuttu fırlattı kalbimi ehüeheüheüheühüeheheheh yalnız o şarkı progressivedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 TUTTU FURUTTI KALBIMI BASTI DUGMEYE CIGNEDI LAYLAALAKALAYAAYAOLYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 şaka maka, gençsen ve uzun süre gitar çalmak istiyorsan o hocayı değiştir. chord scale theory falan bilen birileriyle çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Hocanın anlatması lazım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 genc degilse ne farkedicek onu anlamadim. yaslilar kotu mu ogrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 moncici said: pontipati said: Gamlar hakkında hiç bilgim yok, nota bilgim iyi. wut? 4 5 yıl kursa gittim, gamlar hakkında bişey hatırlamıyorum.Hocam dediğim gitar kursu hocası değil müzik klubü başkanı, bahar şenlikleri için hazırlık yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 4-5 yıl kursa gidip hiç dizi akor teori öğrenmemek. Böyle ama bu ülkede cidden, bende 2 sene klasik gitar kursuna gitmiştim paso parça çalışmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ankarada işi methoduyla uyglumalı teorisiyle öğrenmek isteyen varsa benim hocamı tavsiye ederim. Sadece gitar öğretmenliği yapıyor 15 yıldır. Elektro ve klasik ikisinide veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar