BaaL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 200$ kulaklıga versem her açtığım şarkıyı söyleyenin gelip kulağıma fısıldamasını isterim şarkısını. 29tl ye filips aldım gayet net akıyor sesler, baslar adam olana çok bile balta out.
Vissy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 O zaten bilemiyorum adını koyamıyorum bir kulaklıga verilecek para mıdır? veren versin tabi reyou said: Vissy said: reyou said: oha lan 200 dolara kulaklik?! iyiymis Beats by Dr. Dre 200 dolardan daha pahalıları da var. 500 euro falan filan =)) fiyatı bence iyi sayılır. 1 milyon dolara hamburgerde var ona bisi dedigim yok, 200 dolar bi kulakliga basmak manasinda dedim :)
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sen bu kulaklıgı bu forumda bu fiyattan sat istedigin kulaklıgı ben sana hediye ediyim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 barbarX said: sen bu kulaklıgı bu forumda bu fiyattan sat istedigin kulaklıgı ben sana hediye ediyim. Bir de bu nasıl satış baltalamak lan ahahahah.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Beyler kulaklık aynen duruyor, hala da kullanmıyorum. Gidip kulaklık amfisi falan almakla uğraşamıcam. Iphone a taktığımda süper ses verecek, casual normal bir kulaklık almayı düşünüyorum yerine. Haddimi aşmışım bunu alarak askldajlsk pro kulaklık benim neyime.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sipeyskeyk said: Gidip kulaklık amfisi falan almakla uğraşamıcam. Iphone a taktığımda süper ses verecek, casual normal bir kulaklık almayı düşünüyorum yerine. şu dediğini bulursan haber ver
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bunu yarın 250 TL'ye veriyorum, buradan isteyen varsa sahibinden apaçisine yar olmasın.
barbarX Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sipeyskeyk said: Bunu yarın 250 TL'ye veriyorum, buradan isteyen varsa sahibinden apaçisine yar olmasın. kimmiş o hıyar merak ettim sakın kaçırma hemen ver :D
Öne çıkan mesajlar