BaaL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 200$ kulaklıga versem her açtığım şarkıyı söyleyenin gelip kulağıma fısıldamasını isterim şarkısını. 29tl ye filips aldım gayet net akıyor sesler, baslar adam olana çok bile balta out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 O zaten bilemiyorum adını koyamıyorum bir kulaklıga verilecek para mıdır? veren versin tabi reyou said: Vissy said: reyou said: oha lan 200 dolara kulaklik?! iyiymis Beats by Dr. Dre 200 dolardan daha pahalıları da var. 500 euro falan filan =)) fiyatı bence iyi sayılır. 1 milyon dolara hamburgerde var ona bisi dedigim yok, 200 dolar bi kulakliga basmak manasinda dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sen bu kulaklıgı bu forumda bu fiyattan sat istedigin kulaklıgı ben sana hediye ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 UP! Fiyat 250. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 barbarX said: sen bu kulaklıgı bu forumda bu fiyattan sat istedigin kulaklıgı ben sana hediye ediyim. Bir de bu nasıl satış baltalamak lan ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Beyler kulaklık aynen duruyor, hala da kullanmıyorum. Gidip kulaklık amfisi falan almakla uğraşamıcam. Iphone a taktığımda süper ses verecek, casual normal bir kulaklık almayı düşünüyorum yerine. Haddimi aşmışım bunu alarak askldajlsk pro kulaklık benim neyime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sipeyskeyk said: Gidip kulaklık amfisi falan almakla uğraşamıcam. Iphone a taktığımda süper ses verecek, casual normal bir kulaklık almayı düşünüyorum yerine. şu dediğini bulursan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bunu yarın 250 TL'ye veriyorum, buradan isteyen varsa sahibinden apaçisine yar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sipeyskeyk said: Bunu yarın 250 TL'ye veriyorum, buradan isteyen varsa sahibinden apaçisine yar olmasın. kimmiş o hıyar merak ettim sakın kaçırma hemen ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar