Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncaklarını satan veya satabilecek kişiler var mı?

Bone

Öne çıkan mesajlar

eheh ben elımdekılerı syaıyım gaza geldım ufaktan cıddı koleksıyon yapıyorumda :d
sımdı 2 tane GI Joe var ama sılahlar felan kaybolmus hepsı
sonra 4 nınja kaplunbaga (kı bırı duz kaplumbaya morph eden Mıchelangelo yanında pızza seklınde frısbızı var mıncıkalarından bırı kayıp oburu duruyor :D) artı nınja kaplunbagların arabası ve denızaltısı bırde ATV benzerı arac
sonra jurassık park ın ılk fılmı o kapalı jıp ve ısmını unuttugum ındıana jones sapkası gıyen adamla onun kardesımı oglumu ne var yanlarında mınyatur bronthosorus ve peteradoctyl var
bol bol oyuncak asker var (hanı sosyetenın yenı trend dılıyle Army men eheh)
sonra efendım star wars epısode 1 ın tum serı var elımde uzay gemılerı harıc tabı teklı fıgurler hep bırde epısode 4 5 6 dan darth vader ROTJ Luke yoda ep4 Leia Ep6 leia (hani baunty hunter) han solo Obı wan bıde c3po var
sonracıgıma 20 den fazla Batman var orjınal cızgı fılım ınce uzun BatMobıl ıle Batman ın kar aracı var robın de var 2 adet
hımm sonra power ranger ısn ılk versıyonu yeşil ranger harıc hepsı var beyaz dahıl
sonra Transformers tan ılk serı hot shot var formula 1 arabası var 2. optımus prıme vardı ama annem tırın araba kısmını bırıne hedıye etmış zamanında bellı kı bır tek römork kalmıs :hrr:
bırde trans formers takı mavı helıkopter var ıste son serı armada dan ıse Star Scream var (daha acmadım kutusunda saklıyorum :) )
hımm Spıderman the Movıe den Swıngıng Spıdy var hanı elektırık dıregınden baskasına ag atarken olan
sonra Marvel Legents dan Thor var mıs gıbı super posable eheh :D
sonra fınal fantasy 8 den Laguna Quistis Selphie ver Irvıne var
tekken 3 den Nına var
Marvel Appearances dan American Dream var (hani Captain America nın kadın versıyonu sarışın bir afet eheh :D)
sonra son gozdelerım LOTR fıgurlerı var
bır Wheather top dakı Strıder var (meşaleli olan) sonra Galadriel var Gandalf the Whıte var (kumas olan agzı egrı versıyon degıl Two Towersınkı ;) ) sonra son fılmdekı zırhlı Eowyn var bırde Black Gate dekı Zırhlı Narsıl lı Aragorn var
sımdı koleksıyonum bu kadar sımdılı kama extend edıcem :P
sıze de danısam LOTR a tutuldum ya Sauron alıcam ya Legolas wıth Horse alıcam (Horse wıth Legolas da alabılırım eheheh :D) yada bır Nazgul alıcam ılk fılmınkılerden bekleyıp yenı serıden de bıseyler alıcam sıkıcakmıs 2 hafta ıcınde yenıler :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?

[Bu mesaj Viktor tarafından 21 December 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bayaa bi gi joe var.. istiosan pmleşelim[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

93 senesinde Kanadadan aldıgım Gi joe nun devasa Robotu ve Ucagı var , robota gi joe konuluyor konusuyor ates ediyor filan , galiba 50-60cm bi sey robot , ucakta bayagi buyuk onunda uzunlugu bi 40cm var heralde yine icine gi joe binebiliyor 2 tane ısık ve ses cıkartiyor.
Acıkcası her bi fonksiyonu calısıyormu cokte emin degilim senler oldu oynamayalı denemek lazım.Ilgilenirsen özel mesajını bekliyorum.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Benim 20+ TMNT'm (teenage mutant ninja turtle :p) vardı ama hepsini kardeşime devrettim, ah ah nasıl aksiyon yaptırırdım ben bunlara zamanında.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

bende isimlerini bilmiyorum ama 6 kişilik bir tim var. :) askerlerden oluşuyor. Bi ara Cine5 te çizgi filmi dönüyordu. İsmini unuttum. Her karakterin farklı silahları vs. var. Bazısında gaz maskesi bazısında şapka falan var.
Silahlarda var epey. Bazukasından 4-1'ine kadar.(cs) :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...