Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya rasta hakkında bilgisi olan var mı? Mesela saçları rasta yaptırsam daha sonra bundan nasıl kurtulabilirim.. Hadi diyelim yaptırdım daha sonra kazıtmak zorunda mı kalırım.. Millet kazıtmak zorunda kalırsın falan dedi. pek inanmadım ama bi de size soriim..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır.
Nietzsche

Hatasız kul olmaz..
Gencebay
Mesaj tarihi:
önce saçlarını böle hayvani hızlı bi şekilde geriye doğru tarıyolarmış ki canın acaip acıyomuş.. sonra böle tutam tutam alıp erimiş balmumuyla aluminyum folyoya sarıyolarmış öle kurumasını bekliyomuşsun.. Bütün işlemler 7 - 8 saat sürüyomuş..
Gelelim kurtulma meselesine: kazıtmak tek çözüm..
Mesaj tarihi:
yoo benim bir arkadaşım mezuniyet balosu için yaptırmıştı sonrada gayet normal bir şekilde açtırdı saçını ama sanırım onun içinde berbere gitmen lazım kendin açamayabilirsin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yok tel toka gibi bir şeyle yaptılar, arkadaş dediğim bir hanımdı
tabi yapılış sırasında başka birşeyler yaptıysalar yada o arkadaş bir kaç gün sonra geldiğinde peruk takıyor idiyse bilemem :p
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ekim 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
senin ark dediğin geçici yaptırmıştır..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
Rasta bir kaç şekilde yapılan bir nane.

Gerçek rasta da ilk işlem saçın abartılı bir hızla geriye doğru taranmasıyla başlıyor. Saçlar tarandıktan sonra talebe göre kalın veyahutta ince tutamlar alınıyor ve bunlara silindirimsi bir hava veriliyor. Saçın formunu koruyabilmesi ve istenilen görüntüyü elde etmek içinde yumurta akı bal mumu gibi maddelerden oluşan bir karışım sürülüyor ve kurutuluyor.

Yalancı rastada ise bu saydığımız işlemlerden sadece saçı tutamlara ayırma var. Saç istenilen şekilde tutamlara ayrıldıktan sonra jöle ve ip yardımıyla forma sokuluyor.

Yalancı rastadan kurtulmak kolay yaptırdığınız yere gidip ipleri açtırmak ve kafayı yıkatmak yeterli.

Ama sahici rastadan kurtulmak zor iştir. Ya alttan rastasız saç çıkmasını bekliyceksiniz yeterince saç çıktığına inandığınızda rastalı bölümü kestirceksiniz yada komple kazıtacaksınız.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
dreadlock ın harbisini yaparsan açmak için yöntem var:
ilaçlar var o iş için
ancak işe yaradığı görülmemiş gibi birşey
yani sadece bi nebze etki ediyor
kestirmek zorundasın

yapması çok uzun sürüyor, kendin yapamazsın zaten biri yapıcak sen oturucan(düzgün bi iş 3 saat civarı). bakımı çok zor, bi kaç ay bakım yapıyorsun.

para ile yaptırırsan fiyatlar uçuk.sakın evdeki malzeme ile yapmaya kalkışma, kendin yapıcaksan da netten satın al knottyboy veya benzeri bir siteden.
ayrıca saçlarına kötü birşey olmaz diye bir garantisi yok, saçın sorunluysa direk unut zaten.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss

[Bu mesaj arcane tarafından 23 Ekim 2004 09:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
''sahici'' rasta'lı saç yıkanabiliyordur umarım:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
brook a p.m at derim bu konuda ustadır =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
ben de diyorum yayından mı bu adamın saçı siyah beyaz kirli duruyo :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
Ya peki bunu belirli bi süre sonra kestirmek zorunda kalıoruz galiba , dimi? Arkadaşın biri 3 ay sonra kestirmen gerekio dedi de.. bilmiorum gerisini dorumudur..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır.
Nietzsche

Hatasız kul olmaz..
Gencebay
Mesaj tarihi:
said:
wussy, 23 Ekim 2004 12:43 tarihinde demiş ki:
ya bob marley mdir nedir o herifte de warmıs adam 20 küsür sene sacını yıkamamıs?!?!?!?

zencilerin saçı otomatik öyle doguyorlar.[signature][hline]if you believe in something, that something begins to gain money...
Mesaj tarihi:
Boyle kolpma gormedım zencııler oyle doguyormus?!

Yuh be yuh da ne yuh.

Bende bırseyler soylıyeyım barı.

Adam gıbı rasta bal mumu ıle bır kac ay boyunca haftada bı ıkı kez berebere gıdılerek bır sıra ıslemden gecılerek yapılır, acılmaz yıkanmaz bab baba duru orda.

ama Tam adam gııb rasta kir camur pıslıkten olusur saclar o kadar kırlenır yaglanırkı sız onları bıraz ugrasla rahatca pırasa formuna sokabılırsınız, bole super bı gruntusu vardır onun ole baska rastalara benzemez bam baska bır olaydır o, sac kıvırcık degılse olmaz boktan yaglı bır sacınız olur sac kıvırcık degıl ise. bu zaten yıkanmaz doğasına aykırıdır.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 23 Ekim 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
Boyle kolpma gormedım zencııler oyle doguyormus?!

Yuh be yuh da ne yuh.

bi espri yaptık, bokunu çıkardın hemen gokcen.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
  • Yeni Oluştur...