wormhole Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 geçen bir arkadaşımla konuşuyorum. yazışıyorum daha doğrusu böyle atarlı giderli şarkı yolladı bana sagopa kajmerdi yanlış hatırlamıyorsam ya da onun da olduğu bi düet. yani ben de severim yani gerçi son albümde bozdu kendiyle çelişti. neyse ben de konu rapten açılmışken bana komik gelen bi videoyu yolladım buna. ilgili video: bu önce şaşırdı oha sen bunları mı dinliyosun falan dedi. yok dedim sonra bu başladı anlatmaya bunun bi küçük kuzeni varmış 14 yaşında işte evde oturup bu şarkıdaki gibi söz yazıyomuş götürüp okutuyomuş arkadaşa sanki diyo 30 yaşında biri yazmış derdi var gibi diyo. bi de sadece kuzeni değilmiş kuzeninin bütün arkadaşları öyleymiş. sonra baktım biraz yetenek sizsinize çıkmış bi ara böyle bi çocuk. bu daha da ufak. ilgili video 2: yani ne demek istiyorum. tikky, apaçi, bieber'i falan bu akım bi kaç seneye oturduğunda mumla arayacağız. siper alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 belkiçocukların bir derdi var. böyle önyargılı yaklaşacağına abilik edip "abicim, bakar mısın bi; bak bi derdin varsa ben belki yardım edebilirim.anlat bakalım" desen. sırtını pat patlasan, bir moral versen böyle olmazdı. ama hayııır.illa ki sert çıkacak, bizden değil diyip dışlayacaksın. aidiyet hissetmeyen genç üzülünce, aşağılanmış hissedince bieber'den beter bu, ay çok kötü diye kınayacaksın! yok öle yağma. önce adam olun adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 müzik bölümüne açman bile ayıp garbıca bile yakışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Biiiir deeeeeer dim var ar tık tuuuuu taaaa mam i çim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 internet bağlatmışsın hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 rapçilerin ayakkabıları çalın.bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar