Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 BW'de Samir Duran'la Alexie Stukov'u öldürmek zorunda kalışıma uyuz olmuştum. Adamı psi distrupterı sakladı diye traitor ilan ettiler. Öldürdükten sonra asıl hainin Samir çıkması da Gerard'ı yıkıyo tabi, ben naptım ne ettim diye. Bu arada Kerrigan'ın Zeratulla Jim'i kandırıp Aldaris'i öldürmesine de çok sinir olmuştum, her ne kadar Aldaris zamanında Conclave diye tutturup Tassadar'a karşı olsa da... Çok şeye sinir olmuşum oyunda neyse, kerrigan ölmeli :)
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 teoride her zerg driltilebilir ama kim basit bir zerglingi diriltmek icin caba harcarki . bu o kadar kolayca gerceklesen bir sey degil overmind i mental acidan epeyce hirpalayan bir surec .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Nedir bu Zerglerden çektiğimiz? Sürüsünü öldürürsün bitmezler. Hatta bölümü bitirince bile üs basar, olay çıkarırlar. 2 zergling kesersin, 12 tanesi gelir. Cerebrate kesersin. Dirilir. Sonra hıyarın biri gelip Tassadar'ı azarlar. Oyunun en baba karakteri kendini patlatır Overmind ölsün diye. Adamın buhar olması yetmezmiş gibi, Overming ce-eee der. Oyunun en baba 2. karakterinin psi blade'ini bozarlar (evet bence bunlar bozdu!) Oyunun en baba 3. karakteri "Siz gidin, ben onları oyalarım!" der, bir daha haber alınamaz. (Hmm, tabi şimdi Bonec'in ilk mesajını bir kez daha okuyup "ehoo Jim Raynorum ölmemiiiş!" diye seviniyoruz.) Oyunun en sevdiğim 4. karakterini daha adam gibi tanıyamadan kaçırıp beynini yıkarlar, iğrenç ve kusturucu hale getirirler. Siz daha birbirinizi satıp durun. Yok Conclave'miş, yok kahrolsun Dark Templarlarmış, yok UED vs Mengskmiş.. Ayrıca az önce BW Terran oynarken Duke ve BC filosu geldi? Ölen gıcıklardan biri de "aslında ölmemiş" olmasın.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 29 Eylül 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: huun, 28 Eylül 2004 22:31 tarihinde demiş ki: teoride her zerg driltilebilir ama kim basit bir zerglingi diriltmek icin caba harcarki . bu o kadar kolayca gerceklesen bir sey degil overmind i mental acidan epeyce hirpalayan bir surec . Infested'lar neden dahil olsun ki buna :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 size soruorum aslinda oyunda oynatip bildigimiz hibrit kimdir?
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Samirde hibrit yanlıs degıl. Baska bir cevap olması digerlerini kotulemez[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 dogru ama benim istedigim o deil asil hibrit kerrigandir cunku kendiis masallah toss+terran+zerg kırmasi
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Psi storm atması protoss oldugu anlamına gelmezki[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Venator Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Kerrrigan toss deil ki sadece psionic gucleri abartı seviyelere ulaştığından storm atabilecek seviyeye geliyor.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ayrıcahybraddedegıldır kensısınde ınsanlıkdanbı nebze kalmamıstır toptan zerg oluvermıstır yavrucak.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sc zerg campaign in son bölümlerindeyim, acele etmiyorum daha önce bitirmiş ve hatırlıyor olduğumdan. kerrigan 100 değil 50 vuruyormuş 100 vuran zeratul hayvanı.yuh be. oyunda şimdiye kadar cerebrate dışında bişeyin regen edildiğine rastlamadım sebebi herhalde önemsiz olduklarındandır çünkü o işlemi overmind yapıyor hatta zsazz mıdır nedir protosslar güzel bi gankliyor bunu, overmind ı da meşgul ediolar, regenerate olamıyor, kesiolar biletini. oyunda daha önce hatırlamadığım bişeyle karşılaştım xel naga yı sadece protossların tapınağının adı sanıyordum xel naga protoss u hatta zerg ü de yaratan ırkmış overmind kendisi söylüyor, baya bi şaştım zerg ü terranlar tamamen yarattı diye hatırlıyordum. hatta xel naga önce protoss u sonra da zerg ü yaratıyor, birbirlerine tam zıtlar. bu overmind ın terranlar gralız biz diye ortada gezerken bile hala harass bi biçimde protoss kovalamasını ve protossların terranlarla kolay bi biçimde ally olabilmesini açıklıyor.. bu xel naga dan sc2 ye iyi malzeme çıkar :).hatta yazdım bile senaryoyu.zerg den kaçıp yeni bi dünya kurma arayışı ile yolculuğa çıkan protoss ve terran fleet i beklenmenmedik bi şekilde xel naga ile karşılaşır, bilet kesme sırası bu sefer onlardadır. dı dıın :P.[signature][hline][b]MetaLLordS member[b]
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 o senaryo kolayda vede kerrigan hibrit tir eger special collection setlerin kitaplarina bakarsan bunu gorursun
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Saırım once Zergu sonra hatalarından pay cıkarıp Protoss u yaratıyor Xel naga yanı en yaslı millet zerg olmalı ama tam emın degılım unumusum baya. Terranlar sadece "bak jack drone buldum bi tane hadi kafese koyalım oraya buraya salalım dusmanlarımızı oldursunler cogalıp cgalıp" diyolar Overmind bunun farkında ve fırsat kolluyor azmak icın.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 biri buraya yazmıştı xel naga hakkında ama orda okuduğum kadarıyla xel naga önce toss u yaratıyor ve zamanı gelince aha sizi biz yarattık diye geliyolar toss önce onları tanrı olarak görüyor fakat sonra devamlı bilgiye aç ve soruglayıcı yönlerinden dolayı xel nagayı kovuyolar ve hatta bi kısmını öldürüyolar...xel naga kaçıyo ve başka bi gezegende zerg ü yaratıyo sora zerg bunları öldürüp toss un yerini öğreniyo...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bu arada kerrigan New Gettysburg uzay platformunda Protoss savunmasını yıkıp zerglerin Protossların savunma hattının gerisine geçerek Terranla uğraşmalarını engellediği sırada Terran base inin Protoss base ine saldıran zergler tarafından "Overrun" olması sırasında ele geçirilip chrysalis e dönüştürüldü...hatta zerg ün ilk bölümleri bu Chrysalis i korumakla geçmiştir unutmayınız.[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: arcane, 05 Ekim 2004 16:43 tarihinde demiş ki: kerrigan 100 değil 50 vuruyormuş 100 vuran zeratul hayvanı.yuh be. bolumden bolume degisiklik gosteriyor o . campaignleri oynamayali cok uzun zaman oldu ama sanirim 500 vurdugu bir bolum bile vardi . ırklarin tarihi de burda . http://forum.paticik.com/view.php?id=89575[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 12 Ekim 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bw de protossların bır bolumunde yarı demo/oyun sırasında adını unuttugum bı councıl memberı keserken ole 500 falan vuruyordu[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Aldaris galiba onun adı.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Zeratul ve Jim Raynor'ın tekrar oyuna dönmesini sahsen hiç mi hiç istemiyorum. Çünkü o kadar taptığım iki karakterin tükürdüğünü yalıyıp savaşa geri dönmesi beni deli eder adamlar resmen kustular SC ve BW'de söylenmeyen laf yapılmayan dolap kalmadı bırakın gidip huzur içinde ölsünler artık!... :fırk: Aldaris uğraşsın herşeyle hala protoss'lar olucaksa SC2 gibi bir şey çıkarsa. (ne kadar o kadar böğürtüden sonra adamın sesi pardon ama ipne gibi gelsede bütün bir gezegeni kazıdı amca)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Önce Protoss ırki yaratiliyor. Prtosslar yaraticilarina kafa tutup onlari öldürüp uzaya aciliyor.Zergler ise sonradan yine ayni irk tarafindan yaratiliyor ama bir farkla. Zerglerin belli bir bedeni yok bir çeşit parazitler. Diğer irklari elle geçirip zamanla onlarla everim geçiiriyorlar Infested oluyor diğer irklar ve hydara,zergling falan oluşuyor. Terran ownz ! UED 'nin filosu kıytırık hamamböceklerine yenilmesi gerçekten üzdü beni
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Hazasız basıncsız ortamda hayatta kalabılen warp yapabılen, agır topcu ve yuksek calıbre mermı yapmuruna dayanabılen hamam boceklerı =9[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Öne çıkan mesajlar