Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 İyi geceler, Aklıma bir şey takıldı bu konuda bilgisi olan var mı? Diyelim ki, 1)magery, 2)meditation, 3)eval.int, 4)necromancy, 5)sprit speaking, 6)posioning, 7)hiding gibi bir template yaptık. Bildiğim kadarı ile magery ile poisoning eğer gm olurlarsa "deadly poison" atabiliyorsunuz 3 kare yakınınız daki yere. Aynı etki attırıcı özellik magery,necromancy ve posioning ile birleşirse "posion strike" necromancy büyüsünde de var mıdır? Hoş bu vesile ile Europa server'ında ki karakterimi de açıklamış oldum bir yandan. "Sage Kumadam" adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yılların liçinin yaptıklarına bak hele :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hayır kumadam etkilemiyomuş malesef şimdi stratics necro forumundan baktım[signature][hline]çoktan bozuldu temiz kalpler alemdeeeeeee,incitildi kırıldıııı aldatıldıı aşkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Yine Liche'iz işte. Her nekadar paladin tarzı şeyler çok güçlü olmuş olsa da, ben mage karakterler le oynamayı daha çok seviyorum. EU'daki liche'imin en büyük farkı Poisoning olacak. Atl'de, inscription var. Yanlız Allahı var, sıfırdan karakter yaratmak gerçekten zorluyormuş insanı unutmuşuz resmen. Skill'i geçtim o statlar yok mu öldürecek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Poide öldürcek daha dur bakalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Evil Omen dan sonra Poison atarsan Poison lvl +1 Vurursun yani Lethal vurabilirsin. Ama Poison Strike a bi bonusu yok.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 poisoning için tavsiyem elmalı scripti kullanmak eheh o baya guzeldi yavaştı gerçi ama olsun yinede yüzlerce silah kullanmaktan daha kolaydı önce necroyu gm yapmalısın ama vampire olup poisoning macrosuna bırakacaksın mis gibi oluyor o zaman :) cure derdi olmuyor asla ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Merakımdan soruyorum. Acaba OSI de poisoning skillini Poison büyüsü atarak geliştirebiliyor musunuz? Yoksa Sadece Use Skill Poisoning ile mi geliştirilebiliyor?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sadece poi skillini kullanarak artıyo büyüyle artmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Peki bu posioning yerine inscription alırsam her iki büyü tarzına da (necromancy ve magery) etki eder mi? Ederse nasıl eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Inscription / 10 = Spell Dmg increase oluyor diye hatirliyorum yani 100 inscriptioniniz varsa %10 spell dmg increase e denk geliyor. Tabi ki bu magery büyülerine etki eder, spell dmg.[signature][hline]~Snefru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 valla ben mono da o template i kullaniodum kum, nox, scribe mage en zevklilerden biri, hem cok guclu hem cok eglenceli (tek reg ile yaratik oldurmek super..cure da edemiolar kolaykolay poisonu..) necro da poisoningle iyi birlesiodu en son..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bende açılmışken bi soru soruyim artık magelerde wrestling e gerek kalmadı mı? eval int pasif wrestling mi yapıodu öle bi olay vardı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 @Kumadam :Inscription sadece Mae büyülerinde %10 spell dmg inc. Sağlar @Mandrake :(eva+anatomy/2)+20 kadar wrestling bonusu verir.[signature][hline]Charles Rhadamantis [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 23 Ekim 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar