Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 beyler yeni aldığım bilgisayar: INTEL CORE I7 2600K ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 ASUS HD6970 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 KINGSTON 8GB (2X4GB ) KIT HYPREX GENESIS DDR3 1600MHZ SEAGATE 3,5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI HIGH POWER HP-1000-G14C ABSOLUTE POWER 1000W Akortek-Akasa Venom Toxic Full Tower 2x23cm Fanlı 10 PCI Yuvalı ve kasadan arada bir tik klik gibi bi ses geliyor, harddisk taraması filanda yaptım kabaca ama bi sonuç çıkmadı, bu sabah fark etim ki, semaverin suyu ısınınca kendini kapatığı gibi bir ses çıkıyor, aslına bakarsanız iş yerindeki serverdan da aynı ses geliyor, niye böyle bir ses çıkar? yoksa normalmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 valla aynı ses mi bilemiyorum hani bilgisayarın powerına basarsın bios post ederken klik diye bi ses çıkıyor ya, işte 1-2 hafta önce oyunların vidyoların ortasında habire o ses çıkıyordu en sonunda bsod aldım driverlar sapıttı falan. hala daha sebebini bulabilmiş değilim bütün serviceleri kapattım anca öle bsod almıyom artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hdd spin-stop sesidir o. raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bi de o kadar makine kasmışsın insan ssd de atar bi tane bilader. sevaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 valla almışken iyisi olsun derdinde olduğum için o işe hiç bulaşmadım baya fiyat farkı çıkıyordu ilerde takılır diye bulaşmadım hiç "hdd spin-stop" derken bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 wd'de mi ne vardı galiba intellipower gibi bi özellikti onla ilgisi olabilir ben de bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar