Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Selamlars, Bu iski anahtarını beyoğlunda nerde bulabilirim bilen var mı ya? bu kilit takıyorlar ya hani, onu açmalık. haftasonu diye gelmiyo adamlar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 fotosunu çeksene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi ceza ödeme sonra dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kapattilarsa ve hatta kapatma vakti geldiginde daha kapatmamis olsalar bile hasirt diye kapama acma masrafi 20serden 40 tl kesiveriyor ... hatta verilmeyen hizmetten (vaktinde gelip kesmemelrrinden) dolayi bu cezaya itiraz etmeyi dusunmustum ama tabi ugrasmadim sonra :d ustelik oyle aylarca biriktirmemistim 2 aylik mi neydi borcum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar