baybety Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Sezon 7 de karşılaştırma sistemi köklü bir şekilde değişmiş. eski ligi yüksek olupta yeni ligi düşük olan oyuncuları bir birleri ile eşleştiriyor. trol ve eğlence amaçlı hesaplarımdan birini bronza düşürmüştüm. karşıma gelenler bronz ve silver ağırlıklı oyuncular, fakat ortada bir terslik var sanki işçi üretimleri chrono kullanımı taktiklerin zamanlamaları oyun içi alınan kararlar, herkez gosu olmuş dedim kendi kendime. fakat rakiplerimi incelediğimde birde ne göreyim eski ligleri diamond platin falan. kısaca Sezon 7 de blizard yapmış güzelliğini banlamaktansa bir birleri ile kapıştırırım deyip işin içinden sıyrılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Evet bende farkettim aynı durumu, achivement için iyiki 900 civarındayım 950 falan olsun yükselmeye başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Peki bu eşleştirme sistemi bundan sonra böyle mi işleyecek yoksa sadece sezon 7 için mi geçerli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 anaa demekki goldda cebelleşiyorum boşa değilmiş hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 iptal oldu o , durmadan ya slightly eşleşmeler... eski sistem devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 1v1'i bilmiyorum ama takım oyunlarında devam ediyor. Sıkça karşılaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/4427703901 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 İptal edilen sistem biraz daha değişip gene geldi http://eu.battle.net/sc2/en/blog/4260709/Additional_Matchmaking_Changes_-24_04_2012#blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sistem bi hayli çirkin. beni bazen diamond ligden oyuncularla eşleştiriyo, kazanırsam +3 kaybedersem -18 veriyo. bazen tersi de oluyo ama bence eskiden daha iyiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 sanki bu ladderde oyun oynamak biraz daha zevkli gibi, bir kaç winden sonra ya şimdide oynarsam ezile ezile yenilirim en iyisi bugünlük yeter demiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 niye ezilesin ki:D formdaysan bi süre sürdürmen lazım o gün yendiğin adamları bi gün sonra yenemeyebilirsin sistem liginden daha üst seviyede yetenekliler için iyi olmuş yoksa bişi kazandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar