-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hem up olsun hemde salça olarak bi soru daha soruyim :) benim p4 1.6 işlemcim var soket 478 mi oluyo yada nerden öğrenebilirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 burdan anladığıma göre ya 478 ya da 775 olabiliyor pentium 4'ler. ama sanırım çok büyük bir kesimi 478.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 fanı çıkarmayı başardım. yer darlığı yüzünden pek ulaşamıyordum mandallara. tornavidayla zorlarken de anakart yamuluyordu hafif. ben de güç kaynağını söktüm. yer açılınca rahat oldu. tornavidayla mandalın ortasına basarken, elimi de anakartın altına koyarak destek verdim. hafif abanınca açıldı kilit. bakır tabanın altını iyice temizledim, işlemcinin üstünde kalan termal pastayı sildim (gerçi üstünde kalmamıştı, sırf kenarlara kaçmış). sonra elektrik süpürgesiyle heatsink'in içindeki tozları aldım. yeni termal pasta sürüp kapadım. yaklaşık 10 derece düşüş oldu. aslında hiç fena değil. eskiden 75'e çıkarken, şimdi 65'e çıkıyor en fazla. sanırım fanım amd 2800xp+ için yeterli değil. 2200rpm ile dönüyor aslında, şöyle daha büyük daha hızlı bir fan almayı düşünüyorum. max 20-30 euro civarı tavsiyelerinizi beklerim. mümkün olduğunda hızlı ve sessiz olsun tabii ki. bıktım çökmelerden şeylerden. siz siz olun bilgisayar alırken güç kaynağından ve soğutma için harcayacağınız paradan kısmayın. ve bilgisayarınızı bu tip şeylerden anlamayan birine aldırmayın. her sey güzel, ama güzelim seyleri böyle kötü fana kasaya bırakınca burnumda geliyor açıkcası.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 23 Ekim 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar