DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 i pad 2 , 64gb , 3g wifi , ocak ayında Turkcell den alınmıştır.En fazla 10 kere kullanılmıştır.Faturası zartı zurtuyla verilecektir. Yanında fiyat farkı olmaksızın, yine turkcellden alınma 120 tl lik orjinal kılıf hediye edilecektir.Alet şuanda kutusunda yatmaktadır sdf Cihaz arkadaşımındır, elden teslim olacaktır ( dilerseniz kargoyla farklı şehire gönderilebilir ) , ist avrupa yakası. ilgilenen arkadaşlar öm atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Fiyat nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 wtf falan anliyoruz da wts nedir allaskina ne manasi var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konu başlığı benim ya öyle manasız yazdım sdf gece gece töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yav said: wtf falan anliyoruz da wts nedir allaskina ne manasi var yani Want to sell. WTB de Want to buy oluyor haliyle. WOW neyim oynarken ise yariyor epeyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ne anlama geldigini biliyorum da yakisiksiz olmus onu diyorum yani wtf in falan aktif dilimize girmesi tamam da etb lere wts lere ne gerek var demistim aslen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Simdi sen oyle deyince boyle super sacma felsefe yapip WOT (bak yine) doseyesim geldi ama hastayim, yabmiyorum. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben anlamam Sİ deyin YD deyin vatan elden gidiyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Sİ ne ya, SATLIK yazsın istersen tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 DoubleW said: i pad 2 , 64gb , 3g wifi , ocak ayında Turkcell den alınmıştır.En fazla 10 kere kullanılmıştır.Faturası zartı zurtuyla verilecektir. Yanında fiyat farkı olmaksızın, yine turkcellden alınma 120 tl lik orjinal kılıf hediye edilecektir.Alet şuanda kutusunda yatmaktadır sdf Cihaz arkadaşımındır, elden teslim olacaktır ( dilerseniz kargoyla farklı şehire gönderilebilir ) , ist avrupa yakası. ilgilenen arkadaşlar öm atabilirler alan var mı alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 öm trafiği yaşamadan önce fiyat öğrenmek mümkünmü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 1400 tl, ek olarak belirtmeliyim, denk fiyat mac pro ile takas olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 DoubleW said: DoubleW said: Alet şuanda kutusunda yatmaktadır sdf alan var mı alan noluyo lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nörüyon birader! satıldı buarada :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar