Arion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bronx un açtığı yere yazdım ama cevap bulamadığımdan bir kere de burada tekrarlamak istedim. Exception code=0c0000094, addr=0a0ac, in Main Loop hatasının neden kaynaklandığı hakkında bana yardım olabilirmisiniz? Sürekli safe mode a geçiriyor ve nedenini de anlamadım.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 kullandığın sürümü bilmiyorum ama sanırım matematiksel işlemlerde sorun war yani bölme çarpma çıkarma gibi bir yerde değer ayarı yanlış olabilir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 55i kullanıyorum. eval lere bir kere daha bakmama rağmen metamatiksel işllemlerde bir hata göremedim. Ama yine de nir kere daha bakmakta fayda var. Başka bir fikri vrya bilgisi olan varmı acaba?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Up! Bu konuda yardımcı olabilecek yokmu acaba?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 daha dün gece aynı hatayı aldım boşluk bıraktığım için bu hatayı verdi ama sürüm rc bendeki birde >< bunlara dikkat et açtığını kapat v.s biliyorsundur zaten... Sorunu diğer script sharing sitelerinede taşı . taran olsun geek olsun hemen cevaplayacaklarından eminim ..[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar