Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bilgisayarim sacmalamaya basladiktan sonra xp cdmi takip onarmak istedim. onardi fakat, yeniden baslattigi anda ekrana kur yeniden baslatiliyor uyarısı verip, her şeyi başa aliyor. Yani su windows keyini girdigimiz setup'a döndürüyor kendini. format basmak istemiyorum. sorun neden olabilir?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 win 7 cd'si bul bence bi yerlerden. formatsız yüklüyor o
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 win xp kullaniyorum win 7 ne alaka abi :/
riglous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 restart'tan sonra CD ile başlıyordur?
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 cd yi cikarinca da yukleme tamamlanmasi için cd yi tak diyor. basicam en sonunda formati
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 xp kullanma işte. win 7 yükle dosyaların kaybolmadan adam gibi bir işletim sistemin olur. 2 dolara da key al çinlilerden. mis gibi. yani eğer format senin için önemliyse. değilse ben bilmem.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ahmedinejad said: xp kullanma işte. win 7 yükle dosyaların kaybolmadan adam gibi bir işletim sistemin olur. 2 dolara da key al çinlilerden. mis gibi. yani eğer format senin için önemliyse. değilse ben bilmem. senin söylediğin mantıklı geldi su an. bi cd bulayim ben en iyisi
Öne çıkan mesajlar