Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siz ölmemiş miydiniz?


vaperon

Öne çıkan mesajlar



Abi yerim ya :,)

DHA said:

İzmit'te 19 Nisan'da başlayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Festivali'nin tanıtımı için Atatürk ve Piri Reis karakterleri ilköğretim okullarını dolaştı. Atatürk'e benzerliği ile tanınan sinema sanatçısı Göksel Kaya'yı karşısında gören çocuklar ise ne yapacaklarını şaşırdı. Festival tanıtımı için Atatürk'e benzerliği ile tanınan sinema sanatçısı Göksel Kaya ve Piri Reis'i canlandıran tiyatro sanatçısı Yavuz Gürbüz, birçok ilköğretim okulunu dolaştı. Karşılarında bir anda Atatürk'ü gören küçük öğrenciler tam anlamıyla şok yaşadı. Bazıları uzun süre konuşamayıp donuk bir şekilde onu izlerken bazıları da çığlık çığlığa Göksel Kaya'ya sarılarak ağladı. Çocuklar, Göksel Kaya'nın okullarından ayrılmasını istemedi.


http://webtv.hurriyet.com.tr/2/30958/20362356/1/ogrencilerin-ataturk-ozlemi.aspx
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ataturk'un bu halinin gorundugu filmler bir 10 senelik oldugundan oynatamamislardir. 10 sene once de boyle goruneceginden supheliyim.

Yalniz Kenan Imirzalioglu'nun bir filminde Ataturk'un genc halini oynayan bir eleman vardi. Su sacma Adanali dizisinde oynuyordu hatta. Onu gorunce sok olmustuk.

Bulursam koyayim hatta;

http://www.youtube.com/watch?v=CBuE5Qd67fQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...