vaperon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Abi yerim ya :,) DHA said: İzmit'te 19 Nisan'da başlayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Festivali'nin tanıtımı için Atatürk ve Piri Reis karakterleri ilköğretim okullarını dolaştı. Atatürk'e benzerliği ile tanınan sinema sanatçısı Göksel Kaya'yı karşısında gören çocuklar ise ne yapacaklarını şaşırdı. Festival tanıtımı için Atatürk'e benzerliği ile tanınan sinema sanatçısı Göksel Kaya ve Piri Reis'i canlandıran tiyatro sanatçısı Yavuz Gürbüz, birçok ilköğretim okulunu dolaştı. Karşılarında bir anda Atatürk'ü gören küçük öğrenciler tam anlamıyla şok yaşadı. Bazıları uzun süre konuşamayıp donuk bir şekilde onu izlerken bazıları da çığlık çığlığa Göksel Kaya'ya sarılarak ağladı. Çocuklar, Göksel Kaya'nın okullarından ayrılmasını istemedi. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/30958/20362356/1/ogrencilerin-ataturk-ozlemi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ahaha çok tatlı lan ben adamın yerinde olsam baya kötü/garip hissederdim ama öyle bir insanın yerine konmanın sorumluluğunu taşımak kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hem oyuncu hem benziyor. bu zamana kadar Atatürk filmlerinde neden bu adamı oynatmamışlar ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bu adama polis mudahalesi meclis mudahalesi vs gelebilir, demedi demeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ataturk'un bu halinin gorundugu filmler bir 10 senelik oldugundan oynatamamislardir. 10 sene once de boyle goruneceginden supheliyim. Yalniz Kenan Imirzalioglu'nun bir filminde Ataturk'un genc halini oynayan bir eleman vardi. Su sacma Adanali dizisinde oynuyordu hatta. Onu gorunce sok olmustuk. Bulursam koyayim hatta; http://www.youtube.com/watch?v=CBuE5Qd67fQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hala Ataturku seven; beyni yikanip samanla doldurulmamis cocuklar oldugunu gormek ne guzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bütün çocukların beyni yıkanmıştır sevende sevmeyende. o yaşta normal hiçbir çocuğun olmuş olayları idrak edip mantıklı düşünerek bir kişiye hayran kalması yada nefret etmesi mümkün değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 O yüzden samanla doldurulmamış dedim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 seems legit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 "inançlarını özgürce yaşayan, inançların gereğini yapan çocukların beyinleri yıkanmış diyemezsiniz." diye düşünen var mı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 var. bir suru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar