Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoğrutla baklava yemek. :)

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Şu an yerken bi soriim dedim. Aranızda baklavayı yoğurtla yien var mı? Bizim aile hep öle yer. Yani baklava ile çok güzel gelio böle şeker oranını dengelio falan yerken. Deneyin kesinlikle çok güzel. Genellikle insanlar irençsin gibi tepkiler verior ama deneyince hastası oldukları da bilimsel bir gerçek :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

kusmanızın imkanı yok

ya ben çok yemek seçen bi insanım. ben nasıl yiorum=? :)

çok güzel gelio. Aşırı ballıdır ya mesela baklava böle ağır gelir. yoğurt böle hem daha güzel bi tad katio hem hafif yapio yerken böle bayarak yemiosunuz!
kesinlikle deneyin![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

denemedim ama mantık çerçevesinden bakınca ne biliyim biraz garip geldi ama yine de yeni şeyler denemek lazım diyedüşünüyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Olur aslında hatta süzme yogurtla falan super olur ama suyundan koymuycaksan yogurtun suyu bozar tadını baklavanın.

Deneyım bende ya sevmem baklava ama denemek lazım bu tadı da madem Mort sevmis[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bnde bi ara ekmeğe çokella sürüp yanında beyaz peynirle yiyodum, tatlı-tuzlu bi garip denge sağlayabilio bazen güzel oluyor[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

Mutlu olabılrısın Mort ama Yogurt-baklava Aids gıbıdır yıllarca kuluckada bekleyıp bı anda kafana bınebılır. bı bakmıssınkı nezle olup olmussun, tu tu tu tu tu[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...