Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Şu an yerken bi soriim dedim. Aranızda baklavayı yoğurtla yien var mı? Bizim aile hep öle yer. Yani baklava ile çok güzel gelio böle şeker oranını dengelio falan yerken. Deneyin kesinlikle çok güzel. Genellikle insanlar irençsin gibi tepkiler verior ama deneyince hastası oldukları da bilimsel bir gerçek :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 öykk diyebilir miyim sana? :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 22 Ekim 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 denemeden birşey dememek lazım diyorum. baklava genellikle bana aşırı tatlı gelir, deniyecem. deniyecem de evde baklava yokki :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hay allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hmm iyide biri tatlı biri tuzlu.Çok manyak bişi olacağı kesin bende sana bi tavsiye verim o zmn ciddi yannız : Yoğurtla pekmez = baya hoş oluyor..[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ıyy harbiden tatlı ile tuzlu :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bilmiyorum miğdem kaldırmaz diye düşünüyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yoğurt tuzlu mu ?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ıykk kusmayalım sonra..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 37) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 kusmanızın imkanı yok ya ben çok yemek seçen bi insanım. ben nasıl yiorum=? :) çok güzel gelio. Aşırı ballıdır ya mesela baklava böle ağır gelir. yoğurt böle hem daha güzel bi tad katio hem hafif yapio yerken böle bayarak yemiosunuz! kesinlikle deneyin![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 denemedim ama mantık çerçevesinden bakınca ne biliyim biraz garip geldi ama yine de yeni şeyler denemek lazım diyedüşünüyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yoğurtla çikolata da güzel oluyor tavsiye ederim[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hatta çorbanın içine yoğurt koyun ulen :p oha bea :D[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Tadi guzel..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ya bu bal ilen beyaz peynir yemek gibi bişi oluyo çok garip diil..ama deneyecem.[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: FRP_Master, 22 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki: hatta çorbanın içine yoğurt koyun ulen :p oha bea :D galliba bilmiyorsun ama öyle bir çorba var zaten.yoğurtla yapılıyor.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Olur aslında hatta süzme yogurtla falan super olur ama suyundan koymuycaksan yogurtun suyu bozar tadını baklavanın. Deneyım bende ya sevmem baklava ama denemek lazım bu tadı da madem Mort sevmis[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 aquila bana yaptığım garip bişey söle! bi tane söle bakalım![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yogurtla abklava yıyorsun.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 he valla muzık konusnuda cok bı garıp[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 afiyet olsun...kusmadan önce haber ver bari.[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 nie kusiim ya. kaç senedir böle yiorum. Şu an gayette mutluyum yani :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bnde bi ara ekmeğe çokella sürüp yanında beyaz peynirle yiyodum, tatlı-tuzlu bi garip denge sağlayabilio bazen güzel oluyor[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mutlu olabılrısın Mort ama Yogurt-baklava Aids gıbıdır yıllarca kuluckada bekleyıp bı anda kafana bınebılır. bı bakmıssınkı nezle olup olmussun, tu tu tu tu tu[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 walla arkadaşlarda bahsediyodu bal peynir falan... hiç gelemem..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar