karabocek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Evet sanki daha dündü ilk açıldığımız gün ve işte bugün 1000. msg'ımızı atmak istedim.Umarım daha nice 1000 msglara imza atacağız..Sizlere desteklerinizden dolayı teşekkür ederim(z)...[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu arada moderatör olmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederim ama yakında zaten bir arkadaşımız bize katılcak ama tabiki eğer bölümümüz daha büyürse ( mod alımı gerekirse ) sizlere haber verilcektir..Teşekkürler..[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hadi hayırlısı.[signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness."
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 wooow.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar