copry Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Heh ben de dedim de insan hatun bulunca bunalıma mı girer dedi Biraz tecrübesiz arkadaş B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 tmm lan girmiom bulanıma fln vazgeçtim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bana bi bira ismarla derdini tasani anlat hic bisicigin kalmaz. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ayıpsın istediğin bira olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sake? Martini? Mojito? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 SAAAKEEEE!!!! istanbula gelince sana kendi ellerimle apple martini yapıcam ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 sulanma adam bana ismarliyo. gerci seninde sözün avrdi sende ismarliyacaktin. ankara seni yedi bitirdi senko. istanbula gel birami ismarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 obaa hayırlı olsun madem senko. 20k euro maaş olayı gibi değildir kız arkadaş da ama umarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 kız mız yok olm nerden çıkardınız iki saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 erkek mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Pff yazın hasta olmakta paha biçilemez ya copry said: Kahve mi yudumlayıp lokumumu yiyemedim ya neyse sdf Hayat size de güzel de daha farkında değilsiniz sadece Biz en son tatili senkoyla fi tarihinde görmüştük geçen yaz gittim sonra ben şimdi bi 6 yıl daha beklerim artık tatil için =| Sonra hayat size de güzel! Gerçi öğlen moturu garaja çekiyor abim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 benim de 6 yıl oldu ya :/ inşallah seneye tatil yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 wastyrx said: Pff yazın hasta olmakta paha biçilemez ya copry said: Kahve mi yudumlayıp lokumumu yiyemedim ya neyse sdf Hayat size de güzel de daha farkında değilsiniz sadece Biz en son tatili senkoyla fi tarihinde görmüştük geçen yaz gittim sonra ben şimdi bi 6 yıl daha beklerim artık tatil için =| Sonra hayat size de güzel! Gerçi öğlen moturu garaja çekiyor abim sdf Duydum hayirli olsun da ARILAAAAR !!!111bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Arkama atacam arıları sizin tükkanı basacam onlarla mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 sabahın körüne saat kurdum maillerime bakmak için, kadından ses seda yok. bi de bugün buluşamazsak çrş ya dek burda yokum. tezsiz kaldım. çok stresliyim ya of. ALLAHIM NOLUR ANLAYIŞLI ÇIKSIN ŞU KADIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 kadinin telini ver onu senin kölen yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bella said: sabahın körüne saat kurdum maillerime bakmak için, kadından ses seda yok. bi de bugün buluşamazsak çrş ya dek burda yokum. tezsiz kaldım. çok stresliyim ya of. ALLAHIM NOLUR ANLAYIŞLI ÇIKSIN ŞU KADIN. sen mailleri okuma okuma sonra kadın anlayışlı çıksın cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 zaaahah 10.45de mail atıp 11de buluşmak istedi, koşa koşa gitim skdljf 7 kere özür diledim, zaten tatlı bi kadındı ^^ sorun yok, rahatladım valla oh. rahat rahat lynyrd skynyrd konserime gidebilirim pazar artık <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Oh hadi gozunaydin ,)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 mutfakta salçayla yapılmış sosumsu bir şey buldum, yapıştım direk. ekmek banacam diye yarım ekmeği götürmüşüm günlük. hemen koydum çayı. bir de beyaz peynir ile çok kral trio oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Aydınlanmak lazım günlük aydınlat beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 I'M SO FUCKIN' EXCITED. auheuaheaueae. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Eskisehir yolcusu kalmasinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar