kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 lan akşam akşam tepem attı. cebimde kalan son bozuk 50 kuruşmuş. istiklalde müzik çalmaya çalışan bi amcanın önüne attım. adam al bununla ekmek alırsın diye atar yaptı. önündeki total para da 3-4 lira bişe. madem ihtiyacın yok s.ktir git ordan. 50 lira mı verecektik hayvan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abiii cidden sıçtım. herkesin supervisorı var benim yok, tez için. sonunda mail attım işte birine. of supervisorım bana 1 ay önce mail atmış. 15 mayısta buluşalım diye. tabi onu o kadar mail ve assign. arasında gözden kaçırmışım. NASI ATLADIM BEN ONU!? dün de bugün için 9.30da buluşalım diye mail atmış, onu da şimdi gördüm. mail attım yarın buluşabilir miyiz diye off :(:(:(:( hayır bir de 1 hazirana dek konuyu belirlememiz gerekıodu sanırım aaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 boşver. ben de almadığım dersin sınavına girip bütün dönem boyunca aldığım derse hiç girmeden kalmıştım :D bölümü sevmeyince oluyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yazdığımı doğru okuduğuna emin misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 biri n defa mahkeme kaçırır, biri n-1 defa maili görmez. silkinip kendinize gelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bu gün itibari ile izninizle bulanıma giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Norak said: dasaaa koş, hayalindeki kıyafeti buldum: http://revolution.shop-pro.jp/?pid=38191189 http://img12.shop-pro.jp/PA01061/506/product/38191189.jpg ABİİİİİİİ ben bunu cidden alırım.. SÜPER BİŞİ BU.. Dünyada kaç adet charlie brown var ki zaten.. tam "the harder that I try to do, the more it backfires on me" gibi tam bi charlie brown cümlesi yazacakkene bunu görmem de sdf.. T_T daimi çok üzgünüm lan.. bol sulu çayımı içip masa bile olmayan bi şantiyede, kucağımdaki mini laptop ile mouse etc olmadan gelen hatalı çizimi düzeltmeliyim. şu anda artık çıktı alamayacağıma göre nasıl uygulatıcaklar bilemiyorum.. draftsight falan kurayım bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 senko said: bu gün itibari ile izninizle bulanıma giriyorum. ankarada mı kaldın ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 senko said: bu gün itibari ile izninizle bulanıma giriyorum. noldu nerde kaldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8sVAS8v0RU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 /feyspalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 senko said: bu gün itibari ile izninizle bulanıma giriyorum. kendine bi balta, kılıç, halberd vb al, mutlu ol. mutluluk bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ayy pek bi mutluyum gunluk :) ise gec kaldim ama np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 işte abi yüce rabbimiz dünyadaki dengeyi korumak için bize binbir çile verirken bunlara mutluluk dağıtıyor.. kendisinin varlığını inkar etmesek bile bu yüzden kendisinden nefret ediyoruz elbette. ki sanıyorum günah falan da olmuyor bu. çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 zorla petek dinçöz dinliyorum olm cidden.. açım da.. touchpad ile yavaş bilgisayarda autocad çizimi yaptım ki >>>>>>> montla sıçmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Hayat ona güzel abi boşver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Kahve mi yudumlayıp lokumumu yiyemedim ya neyse sdf Hayat size de güzel de daha farkında değilsiniz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Archangel_ said: senko said: bu gün itibari ile izninizle bulanıma giriyorum. ankarada mı kaldın ne oldu kozalak said: senko said: bu gün itibari ile izninizle bulanıma giriyorum. noldu nerde kaldın? yok daha belli değil birşey o konuda umarım kalırım ama ^^ bunalım başka şeylerden dolayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 senko cok paran var nasil mutlu degilsin bana bir anlatsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 harcıyacak vaktim yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 birini kirala o harcasın senin yerine dzf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ben ben ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 senko said: umarım kalırım ama ^^ bunalım başka şeylerden dolayı sdf aha bu hatun bulmuş orda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar