senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 öeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Seele said: disimi yaptirdim dis bakimi kanal tedavisi vs vs derken 400 eurom gitti disim mi aciyor yoksa cebim mi bilemedim. höeh harbiden. Senkoya sor burda sudan ucuz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sen kaca yapiyorsun. kanal tedavisi arti 3 kat dolgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Burda fiyat verilmez ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sınırsız suşiye yapar :D zaten 3-4 tane yiyebilio, gerisinden ikiz kuleler inşa ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Dövme karşılığı yapmışlığım da var nigga işi çalışıyorum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 alman döneri ismarlarim böyle soslu felan. ama oda olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bu akşam arayıp gel demezse önce qendimi qeser intihar eder, qendi duamı qendim okur, qendi cenazemi qendim qaldırım ://///// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Çalışıyorum günlük, arada patiye de bakıyorum günlük. Seni seviyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 çok sakat var günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hava cok sicak ve okula gitmek icin sabirsizlaniyorum.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sıkıldım mutsuzum günlük ynei arayışlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 mutluyum dediğim sayılı saatlerden birini yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oyunu kuralına göre oynayacaksın günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kural yok ver çoşkuyu senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mortal Combaaaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kural para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 o kural değil güç pawaaaaaaaa unlimited pawaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ooooooooooooooooooooo günlük ben geldim günlük....canım günlük.. dün kararımı değiştirdim günlük hayata kaldığım yerden devam... devam ederken dinlenmeye..araştırmaya eğlenmeye karar verdim günlük....bu arada burdaki günlükçülere el sallamışız.. sevmişler galiba bizi.. dün 26 kere günlük demişim günlük (-. sayanlar olmuş-rakı sofralarına davet edenler olmuş-ama güzel olmuş hoş olmuş (- teşekkür diyelim mi günlük rakı masasına davet eden günlükçüye sıkıntılıyken ya da bir problem varken içmek yerine ayık kafayla sıkılmayı tercih ediyorum diyelim...keyifli zamanlarda içmeyi seviyorum...hele cumartesi günü içip pazar günü şişkin mideyle hafif bunalımda..boş boş etrafa bakınmayı boşluklarımı doldurmayı seviyorum diyelim mi ((- içimdekileri içinde patlaması gerende patlattım günlük..hatta patlama sesini çok iyide duyurdu ama kendimi yüzümü gülmekten alamadım günlük (((- komik bir patlamaydı..(- hava çok güzel günlük ışıl ışıl uykum geliyor..çok tatlı bir uyku ama aldanmıcam sana uyku bekle geceyi...bugün misafirliğe gidiyoruz günlük yıllar sonra aile dostumuzun çocuğuyla tanışıcaz.... eğer bana esmez üşengeçliğim tutmazsa tanışıcaz..aynı mahalledeyiz elbet birgün tanışıcaz ama işte hiç kafam ütülenmek istemiyor...git tanış gel eve zıpla yatağa ohh mis gibi uyku merhaba ben geldim nasılsın özlem gidermece başlasın uykuyla (-. bugünlük bu kadar demeden aklıma gelen fikiri hayata geçirdim yarın yazıcağım yazıyla 1 nefeste verdim mi hayrlı olsun dicem kendime günlük (- şimdilik bu kadar spora yazılmam lazım malum otur otur bir yere kadar... kemana ara vermiştim eğer gitmezsem misafirliğe çalıcam bugün (-. bir ara sanada dinletirim günlük- öperim günlük.. sıkı sıkı sardım günlük hayata devam günlük mis günlük-her telden günlük.. es-es günlük aşklan günlük-aşklanın günlükçüler-aşklanayım günlük Love love love günlük ben. NAT KING COLE L-O-V-E desem yarın dönmek üzere tüysem tekrar öpsem (-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ahah sen bi ara bana gel niye böylesin bir anlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hell yeah, galaxy s II geliyor günlük şirketten. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 aşık oldum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 final döneminde ders çalışırken arada sıkılınca revani yapmış kardeşim. yarım parmaklarla yazıyorum şu an. okutmayıp bi yemekçi falan mı açsak bu kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ginaly said: aşık oldum gunluk paraya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 eski msn loglarımı falan buldum allahhımmm ne kezbana yazıyor musum offf ergenlik halime verdim sonra yeni ayrıldıgım sevgilimin loglarını gördüm fenalardayım. Az moral verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar