kaczynski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bugün bir kızın kalçasından kan aldım istemeyerek de olsa. 1 cc kadar. ''adamın götünden kan alırlar necati'' sözü vücut bulmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ilk projemi gönderdim bugun hiç içime sinmedi en az 40tane maddeyle dönecekler ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 neyse günlük öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 19 mayis genclik ve spor bayramin kutlu mutlu olsun gunluk^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 gğnaydın günbülk, sabah sporu? http://www.youtube.com/watch?v=diDLgFvq7bo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 canım günlük..merhaba günlük.. gençlik bayramın kutlu olsun günlük.. karnım çok aç kahvaltı yapmam lazım günlük..bugün kafama ne eserse onu yapıcam günlük.. fazlaca deli olalım..kafayı alıp gidelim günlük..kafayı alıp gitmek var günlük..neden olmasın birde bkmışsın pazartesi günü gittiğim yeri anlatmaya başlamışım.. bomboş olucam sadece ben ve ben olucam içimi istediğim şeyle doldurucam... karar verildi istediğini yap.. ((- öperim.. sevgiler. ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Gunluk hazirlanirken cok sallandim 13:30 servisini kacirdim 14:00'a kaldim. 15:30da da ucak kalkiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Kisaca FAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Baya kilo almışım günlük artık kol çalışmanın zamanı gelmiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sanirim hayatimda kiyafete ilk defa bu kadar para harcadim. Tesekkurler zara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Üzgünüz, istediğiniz mesaj bulunamamaktadır. Neden hata veriyorsun günlük nedeeeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 off sonucun hüsran hayal kırıklıgı acı olacagını bile bile genede dört gözle bekliyorum abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Bugün akşam çok eğlenmemeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 senko said: Sanirim hayatimda kiyafete ilk defa bu kadar para harcadim. Tesekkurler zara Zehaha acımı anla pis şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Pff mesajı göremediğim için edikleyemiyorum da. Neyse marka seçimin baya kötü onu belirtecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Zara mi kotu? Git at kendini biyerden ugrastirma beni hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Ömründe kaç kere takım elbise aldın hatun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Takim elbise mi almis zaradan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Hea benim aklıma direk düğün geldi herhalde takım elbise aldı dedim girdi diyince sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Ahaha hic alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Zaradan takim mi alinir lan? Gunluk ivir zivir kiyafet markasi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mr_Hand said: Zaradan takim mi alinir lan? Gunluk ivir zivir kiyafet markasi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Gidiyim de cuzdanimi aliyim artik gunluk zamani geldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 İşte bende onu diyorum ya. Beynimde ki yabancı madde büyüdüğü için baş ağrılarım arttı günlük. Burnumdan çekeyim beynimi olsun bitsin yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Lan takim makim almadim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar