kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 battı balık yan gider gunluk, borclarla yasayalım biraz da.ne de olsa benim gibi bi yigidin kamcisi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ahah ben çarşamba günü hepsini temizledim tüm kredi kartlarımı üstüne tüm banka hesaplarımı kapattırdım servet verdim bankalara ama olsun şimdi kafam rahat borç yok harç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 amerikaya borcum var lan.. adamları da oyalıyorum paso.. evraklarım gelecek, banka da hesap açıcam da öyle para yollayabileceğim buradan.. ölme eşeğim ölme.. çok bişi değil gerçi 100-200$ falan. ama yine de adamlara mail atıp "bakkal bey, ben önümüzdeki ay ödiyciğim" demek bir emrah filmi klasiği yaratmıyor değil gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 dasaaa gelecek golfte, sizin fedeyle hemen golfe başlamanız lazım çok açil *tiger woods bunu beğendi (tu)* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 oynuyorum lan golf.. burada eve yakın bi tesis var. orada başladım golfe. güzel abi, çok kolay gibi duruyor da kolay değilmiş o kadar. kısa vuruşlarda çok iyiyim. uzunlarda bileğimi ağlatıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Aksam yagmur yagdirirsan feci bozusucaz tabiat hatun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 senko said: ahah ben çarşamba günü hepsini temizledim tüm kredi kartlarımı üstüne tüm banka hesaplarımı kapattırdım servet verdim bankalara ama olsun şimdi kafam rahat borç yok harç yok borcunu odemeyi anladık da hesapları niye kapattın lan. cok mu borc vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 borçlar çoktu da kafam rahat etsin diye kapattım bankayla şunla bunla işim olmayacak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 abi senko huawei de çalışırken saçma bir dosya buldu ve içinde çin devletinin cyberwar sırların keşfetti. şimdi tüm hesaplarını kapatıp milletten de borcum var diyerek nakit depoluyor. 228dosya var şu anda elinde şifresinin kırılmasını beklediği. bunları kırdıktan sonra eğer içlerinden kendini güvene alacak bir bilgi çıkmazsa radardan kaybolacak, senko ölecek ve mahmut olarak kaçmaya başlayacak.. mahmut on the run!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 tüm hesaplarını kapatıp güneş enerjisi ile çalışan bi karavanda yagmur suyunu damıtıp içerek de yaşanabilir off the grid olarak, karavanın arkasında da mantar yetiştirip yersin mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 dosyalardan bir tanesini kırdım uzun uğraşlar sonucunda çinlilerin neden çekik gözlü olduğunu anlatıyor bi tane de tutorial çıktı çinlilerle japonları nasıl ayırırız diye onu okuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Japonlar iri cinliler ufacik tefecik oluyor oyle ayiriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 iri japon nerde? onlarda ufacık miniminnacık japonlar çok daha güzel oluyor ordan ayırıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 abi savaş uçakları ile ilgili sırlar buldu aslında selçuk.. adını da veriyorum ki çinliler daha rahat ulaşabilsinler sana.. sonrasında soyadını falan da vereceğim.. tabii bana bir miktar para vermezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bu mesaj kremline iletilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bi sorun olursa çekeriz yine internetin fişini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ya settar der, etherneti öyle bağlarım ben yalnız. sana önceden söyleyim.. selçukçum.. çinliler yerini tespit etmek üzeredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ahaha daha ne yerimi tespit etceker çinlilerle dolu koca sitede oturan tek çinli olmayan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 zaten gelen mesaj da bu şekilde.. "çinli olmayanı yakalayın.." http://www.youtube.com/watch?v=-NQoJ6y3awQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 senkonun bütün parası o çinli kızla düğünlerine gidicek, parasız kaldığında da yakalayacağız pıt diye. sonra ver elini 广州 geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ben saklarım seni selçuk korkmana gerek yok. Rüyamda hatunla dans ediyordum beele elbise giymiş en sevdiğimden, sonra yoruldum dedi bi sandalyeye oturttum. Karardı her yerler beele uzaklaştı her şeyler benden ağlayacaktım neredeyse günlük. Şimdi de uyumaya çekiniyorum tam bir geri zekalıyım. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 http://yorum.info/wp-content/uploads/2010/07/nick-the-chopper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Senin aazını burnunlan yer değiştiririm o telefonu yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 tamam abi kızma yaptırcam yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yaptıramıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar