Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bundan sora zili yanlıs calanlara kapıyı baltayla açıcam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 günlük cebren ve hileyle gitmek istemediğim bi tiyatroya götürülücem. hadi be murphy, yap bi ters köşe, iyi çıksın şu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 wastyrx said: Pff yarın nişana gideceğim ama hiiiiiiiiiiiiç gidesim yok günlük. Erken kaçayım diye hatunlardan birini çağırayım dedim ama aynı günde çağırmak küfür gibi olur dedim vazgeçtim. Pek bi tatsız. bak işte habire ağlayan adam bu abi.. aslında bruce wayne gibi yaşıyor piç. bize afra tafra yapıyor ki nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Boya sonrasi kirmizi tirnak sendromu yasiyorum gunluk , kahrolsun vasifsiz eldivenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 TAMAM İTİRAF EDİYORO ETRAFIM HATUN KAYNIYOR! Oldu mu dasaaa? HAA?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Çok yedim günlük, ağırlık yaptı.. Kafam düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Çok acıktım ama 1 saat sonra eve gidicem yemek yesem mi yemesem mi günlük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Geçiştirecek bir şeyler ye eve gidince yersin günlük. Öff yavaştan hazırlansam mı ne yapsam, hiç gitmek istemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Günlük şu an tek istediğim eve gidip ayaklarımı uzatıp bf2 oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yanımda çalışan arkadaşıma belçika'dan iş teklifi geldi şu an kıskançlıktan kuduruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 calis senin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 barbu said: aquila amerikalardasın, orada kızlar teklif ediyormuş diyolar. neden reddediyorsun kızları lan paso. yazık, onların da kalbi var. too mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aquila said: calis senin de olur. inşllah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tam bi firmaya alışıyorum hooop iş görüşmesine çapırıyorlar iş dünyasının motoru oldum 7ayda 4firma değiştirilir mi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 O yaptığın çok sağlıklı bir şey değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 biliyorum ancak daha iyi teklif geldi mi hazır askerliğimde yokken değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aquila said: barbu said: aquila amerikalardasın, orada kızlar teklif ediyormuş diyolar. neden reddediyorsun kızları lan paso. yazık, onların da kalbi var. too mainstream şükrünün kalbi türkiye'de çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 son ödevimi yazıyorum artık bitsin de gidem londraya keyif yapam son hafta!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hayat size guzel anasnisatiim, gezin tozun gencsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 lan asıl hayat sana güzel mis gibi yatiosun tüm gün amerikalarda huehueuh son haftam diyorum ingilterede, daha tezimi bile bitirmeden istanbul'a dönüp çalışmaya başlıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hic oyle dusundugun gibi degil olaylar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 canım benim şaka yapiorum tabi ki biliom deli gibi iş arayıp başvuru yapiosundur, onun stresi vs. ^_^ muk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hic saka kaldiricak halde degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar