yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 hade madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 wastyrx said: Buz patenine gideceğim gelen var mı? olm seni döverim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Sen gelince de gideriz O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 En son siz geliyodunuz ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ben hariç herkesin suçu olabilir o ya, en çok senkonun. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 çok pis patladı :0( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Olur öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Deprem oldu hissettin mi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Banhammerin etkisi o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mum salladı ortalığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 gazete başlığı MUM SÖNDÜRDÜ! sonra gazeteyi de banlıyorlar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dmasldmasşdmadşalsmşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bi kredi çekip geliyorum günlük, motorun kendi kendine gelecek hali yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 adana dürüm günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 3 Gün sayılabilir sanırsam günlük torpil geç , çok özledim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 helö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ay hoşgeldin , patatespresi halin çok gıcıktı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sevgili günlük, pek saygi deger serefsiz komsularima burdan sitem etmek istiyorum. arabanin farlarinin acik kalmasi ile biten akü ve ise baska arabayla gitmem komsularimi cok sevindirmis gibi gözüküyor. mahallenin bütün camlari yasli amca ve teyzelerle doluydu. sabah sinemasi adeta. kimsede gelip hemso farlar acik kapiyi ver demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 İyi ki en birinciyim yoksa diğer nublar gibi kredi için beklerdim sanırım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bunu dinliyorum durmadan günlüque http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 günlük yine eve aç geldim, insan gibi yemedim ve spora gidemeyecek halde şiştim euaheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bu gece yarım kilo falan dondurma yesem yeter günlük, yarınada kalsın.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 çok içtim ben yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 lan bu akşam vakit hiç geçmedi ya. alla alla saat şu an 23:00 di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 hayır 23.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar