BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum; başıma kesin kötü bir şey gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bugun mezun oluyorum, atıcam kepi sonunda^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 kafamı kazıtacam az sonra günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 cok bitkinim halsizim bir de bacagim hala zonklayor be aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 gittim 50" televizyon aldım panasonic ama koyacak bir evim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 selçuk borç ver pampa. gel benim evde kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 nerde ev geliyim kalıyım istediğin borç olsun be olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 nerede ihtiyacın var abey? ev karton ya benim. her yere taşınabiliyorum nomadic cardboard home on the run world tour size de uğrayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ahaha olmadı aldığım tv'nin kutusunundan ev yapacam kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Accık moral oldu günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Erik topladik arkadaslarla bir poset yiycez simdi gunluk , eksİ eksi fsssfshhhfshhhhslup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 erik deme agzım yüzüm burustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Hem de eksi eksi agiz burun yamultan cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 sus aaaa agzım mideme kactı beynim büzüştü nasıl yiyorsunuz onları aklım almıyor. en yakın arkadaşım evleniyor niyeyse bana heyecan basıyor anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bir kere nikah sahitligi yaptim , ikinci kez de olacaktim dugun iptal oldu . Bilirim heycanini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 günlük bu herif manyak. ben de yeni öğrendim pro-category diye bişey varmış, sen iyisi mi grothendieck topos vesaire öğren de gel. yaptıklarını çöpe atalım bunlarla çalış demek ne lan. sinirlendim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 uyuyamadım sleepers izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bi de sevgilimi çok özledim ya. salı günü gelse de görsem hemen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 lan bi insanları dondurmayı beceremediniz. cryonics falan ile bi 60sene falan dondurulabilsek bak o iyiydi. sabah sabah gene bilim adamlarına sinirlendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 dondursalar 60 sene sonra uyansan nolcak abi daha mı iyi. daha boktan bi dünya için 60 sene beklemiş olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 çıkar çıkmaz şunu sorucam "uçan arabalar çıktı mı?" yok derlerse ÖRT ÖRT diyip bi 60sene daha uyurum. uçan arabaların olduğu hiçbir devir kötü olamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 boktan işimize havadan mı gidicez uçan arabayla? işim bile yok lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ama o gelecekte sen kabinden çıkar çıkmaz. "oww fede! gel ve uçan arabamın tamponunu düzelt" diyecek süper sarışın bi hatun. neden? çünkü uçan otomobillerin olduğu zaman güzel bi zamandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sen de haklısın abi, ne diyeyim umut fakirin ekmeği sdlşfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 2072 de her fedeye iş her fedeye aş varmış. ben klimaları yatağa bağladım, bakalım çalışacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar