Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HERKEZE GECMİS OLSUN !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Beyler Ares Serverimiz Kapanmıs bulunuyor Serverdeki tüm characterler Ya silinecek wipe atılacak yada Yeni Ares Serveri acılacak Yani HERKES bastan Level Kasacak :) Gecmis Olsun...[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
Mesaj tarihi:
free server'da oynadığınızı bilerek oynamanız gerekiyordu. geçmiş olacak birşey yok yani. kasarsınız bi daha. zevkli zaten.[signature][hline]hötdöröhöt.
Mesaj tarihi:
Abi valla o kadar kastım bi daha kasamam hepinize byeee!!! Ben yokum valla hem oyuna verecem para, hem de internete. Valla bence mantıksız hepinize iyi gunler[signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??***
Mesaj tarihi:
Bu olay coktan wardi zaten Tartisiliyordu Eski Ottomanlar Serveri Alabilir belki yeni Ares türk bile olabilir görücez ben kasacam her türlü ares in yanındaim ilk level 60 asasin ben olucam :P[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
Mesaj tarihi:
Resetin Sebebi Sanırım Cheat biliyorsunuz Oyunda sifre var Cheat Ve Macro Forumlardaki Banlanma nedenlerini okursanız Yarını Macro ( Yani Oyunu acık bırakıma yeni programlar sayesinde PC otomatik level kasıyor)Ve Cheat sifre ben cheati cozemedim ama neyse Yeni Server cok güzel olacak Herkez Eşit Cok Kasan Kazansın bu sefer Deliler gibi kasıcam ama Sınavlar var tabiki arta kalan zamanlarda...[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
Mesaj tarihi:
şimdi server o yüzdenmi kapalı hiçbir açıklama yokmu varsa bile nerde siz bunları nerden biliyorsunuz. baplantılarınız kimler cia gibi adamlarsınız valla :P
Mesaj tarihi:
Peki nezaman acılacak şimdi ares yeniden?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
Valla Oyuna Yeni Basladım ama Herseyi iyi biliyorum gibime geliyor genellikle forumdaki her yeri okuyorum ve cesitli bazı baya bir gelismis levelli tanıdıgım amerikalılar var onlardan alıyorum haberleri ve serverin ilk adamları var ottomanlar onlar anlatiyor :)[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
Mesaj tarihi:
Yeni aldigim bilgiye gore arkadasa mesaj gelmis Server 1 2 saata kadar ilk acılısı yapacakmıs

[Bu mesaj oQo tarafından 22 Ekim 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gorucez Ole dedi arkadas yanımda mesj gelmis ole diorlar son hazırlıkarı yapiolar ama sitede problem olursa 2 3 güne uzar belki[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
Mesaj tarihi:
Oyle Soylendi forumlari Okursan Cnm Cesitli Anketler var New Server Ve Account Wipe ok? oralarda yazıordu Eger 3.cü Ares acılacaksa Silinmiye bilir Ama Wipe Account Secilmişşe Ne olur onuda biliyorsun deilmi??[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
Mesaj tarihi:
o anketi bi admin ypamıştı sanırım onu dikkate alırlar.O ankette 70% den fazlaydı galiba bi oy almıştı new server wipe ve do nothing new servera göre neredeyse hiç oy almamıştı.2-3 gün öncede yeni serverın adı ne olsun diye anket açmıştı ayn admın o ankette diez ismi önde gidiyodu.
Mesaj tarihi:
aslında sevinmeniz lazım sizden önce kasmaya başlayanlar çoktan aşmıştı ve siz sonradan onlara yetişemediniz..Şimdi herkes eşit başlıcak.Hadi bakalım yapın şöyle bi türk power :)[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece...
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
Ya beyler soyleyin de ona gore boşuboşuna oynamayalım, kesin olarak oyle silincek falan diye bişi varsa soyleyen yaneee[signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??***
Mesaj tarihi:
Yapılan maintenance 2. server olan "Diez" için yapılmıştı. İlerde server wipe yapacaklarını hiç zannetmiyorum, adamlar oyuncu kaybetmek istemezler. Zaten bir iki ay sonra oyun paralı olucak, betadan çıkıcak, belki o zaman bir wipe söz konusu olur.[signature][hline]...
  • Yeni Oluştur...