GEd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Abi tvyi alalı çok oldu :) Kumandayı kaybettim ondan upladım konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Oha hakkatten ya. Naapmisim oyle. Neyse iyi yine gecen seneden falan degilmis konu. heh Bu arada gecenlerde display urunu bi Philips TV aldim ben, kumandasinin kapagi kayipti ve bulamadim senin gibi. Amazon'dan philips kumandasi satan seller'in birine mesaj attim, ertesi gun donus yapti adamlar var elimizde, isterseniz satisa koycaz, fiyati da su diye. Sonra yol kirdi herifler TV'yi, kumanda da TV'de yalan oldu tabi de konunun ozu bir iki seller'i durtuklemekte fayda var. sdf GEd said: tasınırken tv nın kumandayı kaybettim. Amazonda baktıgımda sonuclarda kumanda bulamıyorum tam. Modele göre değil genel bir kumanda modeli falan mı var? Ne alacaz buna? Samsung es 6710 model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 amblight'ı kafama soktun. 47" lik 7007'yi mi alsam diye dusunuyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ambilight ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 görüntü kalitesini bire bir test etmek istiyorsan git media shop lara kumandayı al eline default ayara getir öyle bak plasma vs led kararı kendin ver. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar