crushedasd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Arkadaslar Level Scriptinde Cloak ı 15 Saniyede Bir Reflek Olmasını İstiyorum Ama Ne Yaptıysam Olmuyor Yardım Edebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 xhearon bütün scriptlerini göndermemi istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 scriptini buraya yazarsan yardımcı olabiliriz[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 xhearana acıyorum yazık etti adminleri 1. editle 2. onlar biliyor.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… medievil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 reflek ne ya clock un scp tini bul item dosyalarından sole biseydir muhtemelen [ITEMDEF 5479] // burayi attim defname i_clock on=@create timer 15 on=@timer reflek // iste reflek demekle ne demek istedin anlamadim tabi buraya yaz onu timer 15[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 clock dedigin sey saat olmasin? o cloak demis pelerin olanından[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werb Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben senın ne istedigini tam olarak biliyorum al sana xhearon mudur nedir oraya yolladıgım scpnin aynısı cok gereksiz ama al [ITEMDEF i_cloak_reflection] DEFNAME=i_cloak_reflection ID=i_cape NAME=Cloak of Reflection WEIGHT=8 ON=@CREATE COLOR=0481 HITPOINTS={5000 10000} ON=@EQUIP IF (=) CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 src.newitem i_werb_rcfix src.act.equip src.act.timer 15 RETURN 0 ELSE SRC.SYSMESSAGE These are NOT yours! They do not belong to you! CONT.GO JAIL SRC.MESSAGE Please page a GM for help. You have been jailed for having someone else's armor. ON=@UNEQUIP TIMER -1 CONT.SYSMESSAGE You no longer feel reflective towards magic. CONT.FINDID.i_rune_magic_reflection.REMOVE RETURN 0 [itemdef i_werb_rcfix] ID=i_handr_1 NAME=cloak fix TYPE=t_EQ_script WEIGHT=0 LAYER=30 on=@equip src.findlayer.(20).attr 00014 timer 15 on=@unequip src.findlayer.(20).attr 00004 CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. on=@timer attr attr_decay remove 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darkstone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 crused önce shpere r yapacan sonra clock'u düzeltecen sonra scptlerden tp yi kaldır sana sorun yaratır ona göre saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Darkstone bilgine hayran kaldım süpersin.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Level Cloak 15 Sn × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Neron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 xhearana acıyorum yazık etti adminleri 1. editle 2. onlar biliyor.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 reflek ne ya clock un scp tini bul item dosyalarından sole biseydir muhtemelen [ITEMDEF 5479] // burayi attim defname i_clock on=@create timer 15 on=@timer reflek // iste reflek demekle ne demek istedin anlamadim tabi buraya yaz onu timer 15[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 clock dedigin sey saat olmasin? o cloak demis pelerin olanından[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben senın ne istedigini tam olarak biliyorum al sana xhearon mudur nedir oraya yolladıgım scpnin aynısı cok gereksiz ama al [ITEMDEF i_cloak_reflection] DEFNAME=i_cloak_reflection ID=i_cape NAME=Cloak of Reflection WEIGHT=8 ON=@CREATE COLOR=0481 HITPOINTS={5000 10000} ON=@EQUIP IF (=) CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 src.newitem i_werb_rcfix src.act.equip src.act.timer 15 RETURN 0 ELSE SRC.SYSMESSAGE These are NOT yours! They do not belong to you! CONT.GO JAIL SRC.MESSAGE Please page a GM for help. You have been jailed for having someone else's armor. ON=@UNEQUIP TIMER -1 CONT.SYSMESSAGE You no longer feel reflective towards magic. CONT.FINDID.i_rune_magic_reflection.REMOVE RETURN 0 [itemdef i_werb_rcfix] ID=i_handr_1 NAME=cloak fix TYPE=t_EQ_script WEIGHT=0 LAYER=30 on=@equip src.findlayer.(20).attr 00014 timer 15 on=@unequip src.findlayer.(20).attr 00004 CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. on=@timer attr attr_decay remove 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkstone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 crused önce shpere r yapacan sonra clock'u düzeltecen sonra scptlerden tp yi kaldır sana sorun yaratır ona göre saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Darkstone bilgine hayran kaldım süpersin.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar