nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 merhaba,daha önce kullanan var mı bunu ? bir kaç sorum olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 hxxp://forum.paticik.com/read.php?6,4320900,page=1 sen aramaya üşenmişin bende link yapmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 hemen sorumu sorayım peki motor shield olmadan kullanmayı pek tavsiye etmiyorlar,fazla akım ceker,kablolamada skntı olur vs. diye motor shield ın uzerınde servo motoru plug etcek yerler de var dogrudan bir de matlab add on unu yukledım kullanmaya calıstım sacma sapan davrandı motor,motor shield ile kullanıyordu adam video da,etkisi var mıdır ? motorshield surda,bu kadar para vermeye deger mi almayı dusunuyorum http://www.robotistan.com/Arduino-Motor-Shield-Rev3,PR-992.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar