Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rz9Q--hSsmk gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=T1GZYYK60ag Dun oynarken steam de gorenler sordu nasil oyun diye, yaptigim tanim soyleydi; metal slug i al, orcs must die ile carpistir; l4d misali 4 kisilik coop ekle, icine tf misali item sistemi ve outfit customization i koy. al sana shoot many robots. Steam de 9 dolar , 4pack 30 gamers gate de indirimi olanlar %15 ile 4pack alinca 6.5 dolara geliyor. Bence gayet hak eder. Ufak tefek keskeleri var oyunun. karakterlerin tipini de degistirebilsek, network optimizasyonu daha iyi olsa (coop oynarken server disindakiler yeteri kadar -akici- degil , oyuncu hissetmiyor silahina gore ama bence problem var) 1-2 oyun modu daha olsa vb gibi. patch ile duzeltilecegini umit ediyorum. Ne de olsa daha 1 haftalik bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 almayı düşünüyorum bende ya. 10 euro param yok gerçi hepsi diablo için saklanıyor da, bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Lan olm niye yaptin simdi bunu bana ya ? 7 pound diyor bi de, 12-13 dolara denk geliyor. Uhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 aglama bu kadar, oyniycam diyorsan alayim sana. Boylesi fakirlik gormedim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 KHaRoN said: oyniycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 off sen git. ultra fakir. (oyunu al!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 KHaRoN said: oyniycam girelim o zaman oyuna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 KHaRoN said: aglama bu kadar, oyniycam diyorsan alayim sana. Boylesi fakirlik gormedim. :P Ahah fakirim abi. Hem de cok. 2,5-3 ay kadar Kucuk Emrah benden zengin, o derece. %15 indirimle 4 pack'e girmek isteyen varsa beni de sayabilir. Havale neyim yaparim parasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar