mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 selam şey diyicem ya ben authenticatorı sildim yanlıslıkla eski telefondan sıkıntı var çünkü webformda hep bi erör oluyo an error has occured diyo arasam nası hallederim yada mail filan atabilir miyim bi adreslerine? hep webform açın keh keh diyip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bi ara öncelikle. sanırsam webformla cözülüyordu bu iş ama aramak daha kolay iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Webformda surekli erör veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 call blizzard say to hello from me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 arkadaşımın başına geldi benzer bir durum. Blizzard a ehliyet ve cd key i oyun kutusunun üzerinde resmini çekip yolladık. aynı gün kaldırıldı authenticator. nerden yolladık hatırlamıyorum ama. webform falandı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ara 2 dakkada acarlar. Kimlik ve CDKey yaninda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar